shoe 131 Napisano Septembar 9, 2013 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem 2 pit bike-a Zeleni Orion AGB 29 (2008) 125cc kupljen pre dve godine, vozen to leto vikendom i od tad stoji u garazi. Radi pali ide sve super, samo je prilikom ostavljnaj kupusa u podrumu pao i slomila se ručica prednje kočnice (10/15€ na ebayu) !"#$%&'() (na slikama nema prednju masku - number plate, ali je imam novu u fioci negde) cijena 250 € gratis poklon dres Crni kineski brend ne poznat 110cc sa onim cudnim menajcem bez kvacila... stanje je vrlo tuzno kao sto se vidi na slikama... i on pali ide ali se klima... pa ko oce moze da ga nosi za 50€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1051 Napisano Septembar 9, 2013 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan He he, ovaj za 50e mislim da je prodat vec dok ja ovo kucam! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Septembar 9, 2013 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan crni prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Septembar 10, 2013 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan prodat i zeleni. lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...