Libero 2157 Napisano Septembar 12, 2013 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 12, 2013 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 12, 2013 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 12, 2013 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 12, 2013 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 12, 2013 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 12, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan joj... oce li ovo vise da sraste... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 12, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mi promakli linkovi za fejs i guglovu varijantu drustvene mreze, ali sam zakleti protivnik istih a ima nas jos takvih, valjda se covek sa godinama probaksuzira pa isteruje principe, pa nisam u mogucnosti da pogledam fotke, zbog cega sam insistirao da se fotke okace na ovaj forum. Uostalom zato i postoji. Sudeci na osnovu fotki bilo je ekstra, posebno me je fascinirao onaj gastronomski deo,, sto ukazuje na to da se porazmisli da ovo na Divcibarama, a ne mora samo tamo, preraste u tradicijonalno okupljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Libero, svaka čast... Odlične slike.... kao i uvijek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotki i od mene.... snimio nekim kršom od telefona, al nema offroada...sem do vikendice panorama Divčibara pardon...panorama - pogled sa vikendice vikendica terasica pas čuvar...ili šta već...jastreb ne znam što mi je ovo full size..al mrzi me da ispravljam... ergela Nešto me hebe imageshack ..... izvinjavam se zbog ove dve full fotke soba pogled iz sobe pogled u sobu pogled ..kad izađeš iz sobe I onda shvatiš da je bolje da se vratiš u sobu ujutru doručkuješ veganski doručak, spremljen od ruke Marka Đurovića, mlad kajmak, sir i šunka i srećan kreneš da kupiš motor...prelepim predelima zapadne Srbije.. opet golema..a jeb..... ...itd 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 13, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan uh... vidi se da je bilo bas dobro. odlicne su forke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Mart 4, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Davno beše,da li ste razmišljali o popravnom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...