miki083 8 Napisano Septembar 6, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako naslov kaze ,znam da je oznaka 18 130 ,onaj treci broj ne znam , u pitanju je stara honda iz 79,zadnja guma naravno ,ponude na pp pls Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Septembar 7, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jbg imao sam je ali ode na limundo za bagatelu 130x70 r18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Septembar 8, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan dunlop ta dimenzija skoro nova 60 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Septembar 9, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja za 25e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...