GajicIT 0 Napisano Septembar 5, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ima jedan problem, imam hondu nsr i nesto mi se sjebo karburator i ja promjenim i od tad mi drugaciji zvuk motora, i kao da trza kao da ga nesto gusi od 5hiljada do 7 al kad prokine tad leti, bio sam mu mjenjo svjecice vazdusni filter smanjivo i pojacavo gorvo nista, samo kad sam mu skroz izvadio vazdusni filter tad je malo bolje iso manje je trzo tj. kad ga navucem prvom da vristi ostale ne trza al ovako kad hocu laganu voznju trza, sta vi mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Septembar 5, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jebem li ga igraj se malo sa diznama ili odvezi ako imas nekog pouzdanog majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Septembar 7, 2013 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi videti kako stoji nivo goriva, i ceo taj karb pregledati kako valja... a i ovo mi malo mirise na RC ventil na izduvu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Septembar 7, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Како мислиш i nesto mi se sjebo karburator Шта му то фали и зашто си га мењао? Који су симптоми били са старим карбуратором? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6684 Napisano Septembar 8, 2013 Ne silazi, 6559 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi videti kako stoji nivo goriva, i ceo taj karb pregledati kako valja... a i ovo mi malo mirise na RC ventil na izduvu.... I ja htedoh to da kazem, mislim za ventil...pa mi uopste nije jasno zasto je karburator menjan. Od garezi ventil 'oce da blokira, a ovo mi mirise da je ostao otvoren...ako ga uopste i ima, jer je na mnogima izvadjen. Usput naravno kontrola karburatora, a i jedno ciscenje auspuha nije na odmet. Ako ima garezi u samom izduvu (na cilindru) to je znak da tesko ide dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Septembar 8, 2013 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I nisi napisao koje je god, na starijim RC pokrece elektro motoric ispod rezervoara i ima 2 sajlice do cilindra i postoje oznake kad skines poklopac na cilndru. To je se desne strane motora kad sedis na njemu... U service manualu ima lepo opisano kad i kako treba da radi i na kojim obrtajima se koje crte preklapaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GajicIT 0 Napisano Septembar 8, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Како мислиш i nesto mi se sjebo karburator Шта му то фали и зашто си га мењао? Који су симптоми били са старим карбуратором? Sa starim karburatorom si mogo samo da ga upalis i radi turaza sve al kad hoces da krenes gasi nece da primi gas u brzini, skido ga cistio ovo ono ali nece pa sam zamjenio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GajicIT 0 Napisano Septembar 8, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan I nisi napisao koje je god, na starijim RC pokrece elektro motoric ispod rezervoara i ima 2 sajlice do cilindra i postoje oznake kad skines poklopac na cilndru. To je se desne strane motora kad sedis na njemu... U service manualu ima lepo opisano kad i kako treba da radi i na kojim obrtajima se koje crte preklapaju. 94godiste, sa starim je rc .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GajicIT 0 Napisano Septembar 8, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jebem li ga igraj se malo sa diznama ili odvezi ako imas nekog pouzdanog majstora Drug oko mene nema ni jednog pouzdanog, svi kao znaju a ustvari niko nista ne zna samo nagadjaju, pa ne bi bas rizikovo da mi nesto sjebu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Septembar 8, 2013 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GajicIT 0 Napisano Septembar 9, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si? Iz republike srpske sam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Septembar 9, 2013 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da ako si blizu da ti pomognem, ovako samo usmeno! Tako da ako mogu nesto da ti pomognem blize, salji PP. Pozdrav i srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Septembar 9, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Po simptomima bi se reklo da je RC ventil. Radi probe mu skini sajlice,otvori ga rucno i fiksiraj nekom zicom, pa ces videti sta se desava. S obzirom da bolje radi bez filtera vazduha je znak da ima mnogo goriva. Proveri nivo goriva, pohabanost igle sibera i emulzione tube, jer ako je taj sklop pohaban onda dobija mnogo goriva na srednjem gasu i davi ga naravno. Proveri da nije razbusena glavna dizna, ili stavi sa starog karburatora. U kratkim crtama to bi bilo to. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...