Bojan_Jgd 1007 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da su neuporedivo bolji. Ti neoprenski su najvece sranje. Pogotovo sto neopren i nije windstop materijal. Doduse, mozda nekome i vrede...sto se mene tice ti od neoprena su jako losi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 22, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ove iz Louisa...toliko sam zadovoljan njima, da sam kupio jos jedan par..za rezervu ili suprugu, kad se vozi samnom. Na zalost , nemam iskustva sa tim IXS i ostalim skupljim varijantama, da bih poredio. Ove koje imam, nosim uglavnom ispod pantalona....preko samo kad osetim da me bije hladno, a zaboravio da ih stavim. I ono najvaznije, koristim ih iskljucivo u prelaznom periodu, tj. kada nosim zimske pantalone, sa ojacanjem i protektorima na kolenima..nemam potrebe za grejacima. Pozdrav iz SD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano April 3, 2015 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za varijantu 1. tj. ove neoprenske iz Louisa. Kako mogu da ih nabavim? Tražio sam preko neta u radnjama moto opreme u BG, ali bez uspeha. Jel zna neko gde mogu da se nabave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano April 3, 2015 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o http://www.nonstopshop.rs/i-2851/vuneni-grejac-za-koleno-gzk nosio bih ga u kombinaciji sa kožnim pantalonama koje obezbeđuju zaštitu od vetra, tako da bi mi on služio za toplotnu izolaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano April 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Знам да је природна вуна најбољи изолатор, ал мислим да ти не би помогло по ветру. А за поручивање из Луиса обратиш се Секули 064/933 4444 Макси поздрав 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 3, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Vuna je najbolji moguci grejac za kolena ako nosis kozne pantalone, bolje i od neoprena. Ja sam jedno vreme nosio vunene grejace kolena i na 7-8 stepeni se vozio sa koznim pantalonama, milina.Sad koristim opciju jedan na golu kozu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano April 7, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ove iz luisa, koristim ih za krace relacije ali obavezno ispod pantalona. Tako sprecavam to podizanje na krajevima do kojeg dodje kada se savije noga (neko je to spomenuo ranije kao problem) pa samim tim i ulazak vazduha ispod grijaca... Poslije dve godine su mi se razvukle trake za stezanje ali i dalje su potpuno upotrebljivi. U svakom slucaju za cijenu od 1000 din mislim da su i vise nego dobri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano April 7, 2015 Solo Rider, 3196 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan [/url]">http://http://postimg.cc/image/pnqc33zgd/'> Spasio se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 7, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da mesate windstoper za kolena i GREJAC za kolena. Oni koje nose grejace kolena leti pa se zale da se znoje, ocigledno ne znaju namenu GREJACA. Grejaci kolena nisu windstoperi i nose se iskljucivo preko gole koze da GREJU kolena a preko njih se nosi nesto sto odbija vetar. Tipa kozne pantalone, windstop pantalone itd itd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano April 7, 2015 Solo Rider, 3196 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ovi vuneni grejači mi deluju više reumatoloski,zar moto pantalone i aktivni veš nisu dovoljni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano April 27, 2015 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za varijantu 1. tj. ove neoprenske iz Louisa. Kako mogu da ih nabavim? Tražio sam preko neta u radnjama moto opreme u BG, ali bez uspeha. Jel zna neko gde mogu da se nabave? Imaš na forumu ovde Bera i ACY pa preko njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...