mvSHOEI 267 Napisano Septembar 4, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan treba mi pomoc oko montiranja auspuha,kupio sam yoshimuru sa slike i trebalo bi ga nabaciti na kawasakia zzr-a 600 iz 1991 sa slike , trebalo bi malo cev da se modifikuje i auspuh bi legao kao budali samar,(voleo bi da ga montiram sa desne strane kao i sto treba da stoji)bio sam u kileru danas i rekli su mi da moze , samo ne bi oni mogli to naplatiti i kaze da nemaju vremena ..... svaka informacija mi znaci unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekarodger 35 Napisano Septembar 5, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Bandit 600N Suzie-Q Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi trebao da bude u stanju da izvede svako ko radi varenje auspuha posto je u pitanji 2x kruzni var i ne bi trebalo da kosta bise od 1k dinara. Licno idem kod lika u Tabanovackoj ulici 50-100m od autokomande posto mi je sve do sad radio korektno i za male pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Septembar 6, 2013 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da moze svako ko vari auspuhe...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StankoBM 10 Napisano Septembar 9, 2013 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Suzuki GSXR 750 TURBO Prijavi odgovor kao problematičan kupiš inox luk, parče inox cevi i prokronsku elektrodu za električno zavarivanje. malo sečenja brusilicom i sledi zadovoljstvo da si nešto sam uradio.takav var kad se obrusi i ispolira nebi trebalo da se vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...