Zomilly 19 Napisano Septembar 2, 2013 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan postovani ljubitelji kako se priblizava zima sve vise razmisljam o promeni motora,trenutno vozim Yamahu Virago 535 i jedina mu je mana sto je po meni malo tvrdji,pa sada razmisljam o nekom malo vecem cruiseru/choperu,ne znam tacno u koju grupu se svrstavaju,konkretno sam razmisljao o Dragstaru 650,pa mene sada interesuje sta vi mislite. Sto se moje voznje tice,nikada ne zurim nigde,dok vozim,gledam levo,desno,ne bih li nasao neko lepo mesto za kafu,pivce....odmor,pre svega mi je potreban malo udobniji motor. Unapred zahvalan na utrosenom vremenu, Milos Kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Septembar 2, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep. Meni je bio slab ali ja sam seo na njega posle Horneta. Imas neku temu od ranije, neko je pitao slicno pitanje pa su ga uporedili sa Shadow 600 i ostalim konkurentima (na nekoliko strana). Ako nisi pogledao, baci pogled i u delu "vozili smo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Septembar 2, 2013 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U sustini, custom/cruiser motori imaju kratak hod ogibljenja. Jesi razmisljao o promeni klase? Putni motori su malo udobniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Septembar 2, 2013 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan normalno da je posle Horneta bio slabiji kazu ljudi da je malo tromiji za voznju u dvoje,ali moja gospodja je provoza 300km godisnje,tako da sto se toga tice nije problem,gledao sam sta su ljudi u vozili smo napisali. sto se tice promene klase,ja bih mozda i kupio neki Enduro,ali od toga nema nista,sam sam kriv,kada sam sa suprugom ulagao pare u kupovinu motora dogovor je bio cruiser/chopper,tako da bi sada verovatno izazvao djavola u spavacoj sobi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Septembar 2, 2013 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam taj post,temu,niko nista pametno nije rekao te ovom fali ovo,te onom fali ono koliko ja vidim bice meni isto kao i sa viragom kupim,vozim se dve,tri godine i onda prodajem,a pre toga sredim sve,i onda se neko drugi slatko vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Septembar 2, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ako ce ti biti lakse ja prosle sezone tri motora, za dva nove gume, za sve servis i registracija... Ove godine ista prica sa Boulevard-om, nove gume, akomulator, registracija, servis i evo ga u oglasima. Sve se mislim "jos samo ovaj motor".. Ako mozes, uzivaj u zivotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Septembar 3, 2013 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha,tebi je bila bas zanimljiva sezona,ali za utehu je i to veliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...