mouse0 551 Napisano Septembar 1, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Juce oko 15h na izlasku iz Gospodjinaca poginuo je Zoran Salonski (33god), na 200m od izlaska iz istog mesta, Naisao sam svega par minuta nakon tragicne situacije i bezuspesno pokusao da pomognem, kao i njegova dva drugara. On (zuti Suzuki 600) i kolega sa Banditom S su krenuli da se provozaju, gde je Zoranu zbog neutvrdjenih razloga zablokirao zadnji tocak i potpuno izgubio kontrolu na motoru. Motor je odgurnuo od sebe i uklizao u kanal sa leve strane kolovoza, gde je prilikom pada zadobio teze povrede vrata (nalaz lekara na uvidjaju) usled kojih je i izgubio zivot nakon manje od pola sata. Hitna pomoc je dosla prekasno, njegov puls mi je kucao par minuta pre njihovog dolaska pod prstima, o cemu ne mogu da govorim jer sam u tom trenutku izgubio pojam o vremenu i delovalo mi je da im treba cela vecnost da dodju. Momak, po mojoj proceni nije isao prevelikom brzinom jer nije bio daleko od pumpe sa koje su krenuli, motor nije predaleko otklizao, ali ono zbog cega jako zalim, kao i kod svih koji se toga ne pridrzavaju, je to sto momak nije nosio kacigu. Pitanje da li bi mu ona pomogla u tom trenutku necu ni da postavljam jer mi je tesko i dalje zbog jezivog prizora, ali molim sve kolege, ako ne zbog sebe, bar nosite je zbog ljudi koje volite, jer patnja i bol koju sam juce saosecao sa ljudima koje ni ne poznajem nije merljiva,a prijateljima i porodici stradalog ne mogu ni da zamislim kako je u ovom trenutku. Pocivaj u miru Zorane, neka su ti siroki putevi nebeski. 37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Septembar 1, 2013 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Нека му је лака земља Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano Septembar 1, 2013 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Tuga do neba.Poznavao sam čoveka.Nije bio aktivan motoraš, jer nije dizao glavu od posla.Malo njih znam tako vrednih kao što je cela prodica Salonski.Nema reči da opišu ovu tragediju.Laka mu crna zemlja i široki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Septembar 1, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu crna zemlja i pokoj dusi! Cuvajte se ljudi. Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Septembar 1, 2013 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan RIP jel se zna mozda uzrok blokiranja tocka, da nije pukao lanac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 1, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Posto policija nije dala da se pomeri motor zbog uvidjaja, nisam mogao da vidim jer je motor bio polegnut u kanalu a od trave lanac nisam video. Uvidjaj su vrsili prvo lokalni policajci pa su cekali 2 sata da dodju da izvrse vestacenje strucna lica iz NS-a. Sutra u 15h je sahrana, idem da odam pocast stradalom kolegi, pa ukoliko se do tada ne oglasi neko od njegovih prijatelja iz "Eskadrile" ja cu dodati na temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Septembar 1, 2013 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan RIP Nije dzabe kaciga obavezna... Tuga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 2, 2013 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 2, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam saznao od kolega stradalog da je motor nakon udesa bio na tehnickom gde su ustanovili da tocak nije blokirao,niti da je lanac pukao, najverovatnije je usao u udubljenje na putu izmedju dve trake i izgubio kontrolu nad motociklom ... Tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 2, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Žuti Suzuki 600 ima 99% 180 zadnju gumu i ne znam kakvo udubljenje bi trebalo pa da obori mašinu. Ko zna šta se desilo, verovatno je platio danak neiskustvu. Laka mu zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 2, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P Saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7163 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...na kraju krajeva, to sad više nije ni bitno... bitno je da je jedan mladi život ugašen, a za njim su ostali žena, i ćerkica od 6 meseci... Saučešće porodici i prijateljima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Malo nas misli da moze da nam se desi. Jos manje preduzima sve moguce da minimalizuje pretnju teskih povreda. A ne treba i ne sme tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Septembar 3, 2013 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Prestrašno! Nemam reči! Nek mu je laka crna zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...