lemy 1041 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam neku veliku zicu za roštilj, moze vojska da jede, staje dzak cumura ispod, ali mi je malo komplikovano da je ponesem. Mozda bi je mogao nabuziti na kofer, ali ako neko ima manju pa par njih onda bi to bilo bolje. Mozda imam tu negde u stanu i jednu manju, ali to bih morao da potrazim. Ona je recimo dovoljna za 2 coveka po turi, otprilike za 4 coveka da ne cekaju puno. Jos dva takva i taman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 11, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan jel više off nego on road? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja donosim jednu zicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Septembar 11, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Sta rekoste,oko 11h gore? Pa otprilike..sa sve kupovinom oko 11h...ako ti je rano mozemo da se nadjemo u Valjevu..ako budem isli kroz njega zbog mesa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 11, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Kako Vi kazete,ja cu preko Pozege,blize mi je a i lep je predeo za voznju,pa da se nadjemo gore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 11, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo strah da ne bude kise,lako cemo za ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Po prognozi,nema kise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam ovo hteo da predlozim.Ja sam samo za to da se obrne redosled.Bolje je da nas uhvati mrak na Obrenovackom,osvetljeniji je i urbaniji u svakom smislu Sta god izglasa ekipa ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel više off nego on road? On road, ceo put Nego, ja cu poneti drva i sve sto ide uz to za potpalu. Sto se tice cumura, ako neko ima pola kese da mu je ostalo, moze poneti, samo neka kaze, a ako ne, kupice se nova. Ah, da, povescu i svoju lepsu polovinu, da se zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ponecu ja malu vrecu cumura, ima mesta u dzaku. Kojim putem se ide, ako se ide preko avale, ja bih vas sacekao na bubanj potoku kod slapove pumpe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Septembar 12, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ponecu ja malu vrecu cumura, ima mesta u dzaku. Kojim putem se ide, ako se ide preko avale, ja bih vas sacekao na bubanj potoku kod slapove pumpe? Na strani pre imas mapu puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje bi bilo da dodjes do autokomande kod NIS-ove pumpe, pa cemo tamo da se dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, vidimo se na nisovoj pumpi u 8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko od ove bg ekipe raspolozan za neko pivo veceras, ubi ova kisa i tv...taman i da se upoznamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da ucesce za rostilj, sokove, hleb i ostale sitnice bude od 500 - 1000 din, pa ko koliko ima, neka da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 173 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 180 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Vec cetiri godine vozim transalp a nikad nisam isao na neku grupnu voznju iako mi je to zelja. Nazalost ni sada ne mogu sa vama jer radim u subotu.Hteo bih samo da preporucim put od Arandjelovca do LJiga preko Belanovice, kojim sam prosao motorom -Divan put sa bezbroj krivina ,nov asfalt i nigde nikog na putu.Zelim vam lep provod. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam i malnju zaturenu zicu za roštilj ( u stvari je ceo rostilj na sklapanje ) pa ću poneti. Za sada imamo 2 još 1 i tebalo bi da bude dovoljno. Imam i dzak cumura (briketi, moze dosta da se ispeče mesa), da ga ponesem ili da kupimo tamo sve kada bude i meso ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Na moju veliku zalost, moram da se odjavim sa subotnjeg izleta... Tako mi i treba kada se nisam prvo konsultovao sa "Vrhovnom komandom". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, ni ja neću ići. Ispit u nezgodnom trenutku (12h). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam i malnju zaturenu zicu za roštilj ( u stvari je ceo rostilj na sklapanje ) pa ću poneti. Za sada imamo 2 još 1 i tebalo bi da bude dovoljno. Imam i dzak cumura (briketi, moze dosta da se ispeče mesa), da ga ponesem ili da kupimo tamo sve kada bude i meso ? Pa ponesi ako ti nece smetati i ako mozes sve da stavis na motor, od viska glava ne boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zex75 9 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: KAWASAKI Z 750 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! planirao sam ove godine da vam se pridruzim, ali nazalost u subotu radim. Zelim vam lepo druzenje pa se vidimo mozda nekom drugom prilikom ili se sretnemo negde na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 13, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre 2. PaPaja 3. kumche 4. boki64 5. Cedo11 6. Lad 7. lemy 8. Djordjino 9. Iron_Floyd 10. Vacr0 11.dkorsa85 12. Milanle 13. machinori > trinaesto prase... mmmmm praaaseeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 13, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Jel standardno dolazimo natankirani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Septembar 13, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan nesto za potpalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...