kumche 334 Napisano Septembar 10, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije lakse ici preko Obrenovca??Onda okupljanje kod Ade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 10, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je bolje da se okupimo na autokomandi za nas koji dolazimo u BG i koji su iz Beograda, pa ako cemo ici preko Obrenovca,mozemo te tamo pokupiti, mislim da je i tebi tako lakse?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Septembar 10, 2013 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedan predlog Ja inace tako cesto kada hocu da se provozam idem u tazbinu u Valjevo Ruta je nesto duza nego direktno naravno ali put je dosta zanimljiv. Ruta je sledeca: -Nalazenje na pumpi na autokomandi; -Avalskim putem do Mladenovca; -Magistralom od Mladenovca do Arandjelovca kroz Orasac(ima mnogo lepa etno kuca Karadjordje za pauzu); -Arandjelovac prko Rudnika do Belanovice,potom Ljig,Mionica i na kraju Divcibare. Sve ukupno 168km sto i nije mnogo vise od standardnih 118km kada se ide ibarskom ili obrenovackim. Predlazem da se napravi neko glasanje pa mi koji smo se prijavili izglasamo kuda bi se islo ako se ovo jednoglasno ne usvoji Dakle Ibarska,obrenovacki ili avalski put=ovaj koji sam predlozio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 10, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sve jedno, ja ne zelim biti vodja, vec zelim da svi ucestvujemo u ovome, pritom da svima bude ok i da se niko ne zali na put. Ovaj Avalski put, bar koliko znam, vozen je vise puta i svima je poznat. Skoro sam prolazio kroz Obrenovac, isao ka Valjevu i put je isto ok. Ajde malo vise da se ukljucimo oko rute, bar mi koji krecemo iz BGa, i pritom ozivimo temu, jer je ostalo jos par dana do subote. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice avalskog puta slazem se da je izvozan dosta puta ali realno i nema neku ozbiljnu alternativu.Dobar deo je preko rudnika do Ljiga i onda do mionice,sumnjam da ste taj put vozili a ako jeste sigurno ne tako cesto.Ja volim taj put i zanimljiv je s obzirom da su mi alternative ibarska koju zaobilazim u sirokom krugu i obrenovacki koji je manje vise pravac.To je po mome Zato kazem da glasamo pa kako odluci vecina a ako neko nema tri litre vise zbog vece kilometraze ja mu placam Ali samo jednom U sustini sve jedno je.Ja reko da ne bude posle sto nisi rekao itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice manje vise mi je svejedno, ali mi deluje zanimljivije ova avalska varijanta, posebno ako joj je alternativa ibarska. Ako se bude glasalo ja sam za rutu preko Avale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Septembar 11, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj predlog... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 11, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je plan, da ne kazem agenda? Ovo je jednodnevna akcija bez nocenja? Jel primate i wannabe Transalpiniste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 11, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Marre jel ti isti br tel,posto ja dolazim sa druge strane da se cujemo? I u koje vreme da se nadjemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je plan, da ne kazem agenda? Ovo je jednodnevna akcija bez nocenja? Jel primate i wannabe Transalpiniste? Jeste, jednodnevna akcija, primamo sve naravno, svi su dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 11, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Kul. Kad sam pitao za "agendu", zapravo sam mislio "koje meso pecemo"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 11, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ma lako cemo za meso,prosle godine je dogovor pao za minut... Samo nek nas vreme posluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kazite Vi meni, koji polazimo iz BG-a, da li ima neko ko bi zeleo da predvodi kolonu, da upise rutu u GPS i da ga pratimo, pa cemo se onda dogovoriti oko rute? 1. Marre-tova ruta je ta na koju sam i ja mislio. 2. Isto je tako dobra ruta dkorsa85 kojom sam isao preko Rudnika i put je isto extra. Predlazem da preskocimo Ibarsku magistralu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislimo da se vise druzimo i da rostiljamo,onda je Maretova ruta najpametnija.Treba vremena i kupiti sve i ispeci.Takodje,moramo misliti i na one koji moraju prevaliti mnogo duzi put da bi dosli.Povratak nazad je stvar dogovora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po meni, ako vec imamo 2 rute, mozemo ici prvo preko Obrenovca kada budemo isli, a kada se budemo vracali, mozemo ici preko Ljiga, Arandjelovca i Mladenovca. Tako cemo zadovoljiti oba predloga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 11, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Kakva nam je okvrina satnica? U koliko sati bi bio pokret iz BG, koliko voznje, koliko pauza, koliko uzivanja u prirodnim lepotama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Septembar 11, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo da se nadjemo npr. u 8h...taman smo tamo do 10-11h sa sve kupovinom mesishta i ostalog. A nadjemo se na NIS pumpi na autokomandi..Ako naravno svima odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 11, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo da se nadjemo npr. u 8h...taman smo tamo do 10-11h sa sve kupovinom mesishta i ostalog. A nadjemo se na NIS pumpi na autokomandi..Ako naravno svima odgovara. Jos samo vreme da nas posluzi. I naravno da mi zena odobri pa se upisujem na listu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo da se nadjemo npr. u 8h...taman smo tamo do 10-11h sa sve kupovinom mesishta i ostalog. A nadjemo se na NIS pumpi na autokomandi..Ako naravno svima odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Septembar 11, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je zao sto necu doci Mada bi mi trebalo oko 400 km ali sta je to za ovakve momke LIJEP PROVOD MOMCI!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo da se nadjemo npr. u 8h...taman smo tamo do 10-11h sa sve kupovinom mesishta i ostalog. A nadjemo se na NIS pumpi na autokomandi..Ako naravno svima odgovara. Pa da, tako nekako. Pocnemo sa okupljanjem oko 8h, a oko pola 9 da se krene iz BG-a. Ja sam ubacio obe rute u GPS, pa cemo videti kako se dogovorimo. PS Ko ce poneti zicu za rostilj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel primate afriku u drustvo, za kaznu ja cu peci rostilj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Primamo, pise da su u temi svi dobrodosli, samo se ubacite u spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre 2. PaPaja 3. kumche 4. boki64 5. Cedo11 6. Lad 7. lemy 8. Djordjino 9. Iron_Floyd 10. Vacr0 11.dkorsa85 12. Milanle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 11, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Sta rekoste,oko 11h gore? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...