Gordi 0 Napisano Avgust 30, 2013 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve članove foruma. Novi sam ovde. Zovem se Gordan. Za sada ne vozim motor ali sam veliki zaljubljenik u njih i u procesu sam kupovine jednog. Nadam se da će to biti jedan stari, dobri BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 31, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Jel si namerio restuaraciju ili kupovinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordi 0 Napisano Septembar 5, 2013 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kupovinu. Zapao mi za oko jedan R45. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Septembar 6, 2013 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan koliko novca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordi 0 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Čovek ceni 1400e. Kakva je cena? Da li imaš neki predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Septembar 7, 2013 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan cena je relativan parametar uvek, zavisi od stanja motocikla, dobro pogledaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...