zoxbl 70 Napisano Avgust 25, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost nisam bio motorom ali su dzipovi mogli barem na kratko da ga zamjene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Avgust 25, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Mogli ste se javiti... Smanjite slikeeee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 25, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Smanji slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Avgust 26, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Smanji slike Ce da bude sredjeno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Avgust 26, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli ste se javiti... Smanjite slikeeee... Drug mostarac znas kako je na olimpijadi Ako bog da u petak sam gore sa motorom javljam se i pijemo kafu.Jel moze? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 2, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Može, može... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Septembar 10, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Smanjeneslicice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gradistanac 0 Napisano Septembar 10, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: Велико Градиште Prijavi odgovor kao problematičan lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Septembar 11, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan lep motor HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Novembar 23, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Dobre fotografije kao i avantura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Novembar 24, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan OO pa gdjesi ti drug mostarac? Nasao sam ekipu iz Banja Luke preko ovog foruma vec smo imali par voznjica ..ekipa je super ...nagovaram ih da dodjemo na olimpijadu motorima,sto cemo vjerovatno i uraditi :)Ja sam zvoju zvjerku rastavio i sad je sredjujem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Novembar 24, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan OO pa gdjesi ti drug mostarac? Nasao sam ekipu iz Banja Luke preko ovog foruma vec smo imali par voznjica ..ekipa je super ...nagovaram ih da dodjemo na olimpijadu motorima,sto cemo vjerovatno i uraditi :)Ja sam zvoju zvjerku rastavio i sad je sredjujem... Daleko je olimpijada, prije da dođete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Novembar 25, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan OO pa gdjesi ti drug mostarac? Nasao sam ekipu iz Banja Luke preko ovog foruma vec smo imali par voznjica ..ekipa je super ...nagovaram ih da dodjemo na olimpijadu motorima,sto cemo vjerovatno i uraditi :)Ja sam zvoju zvjerku rastavio i sad je sredjujem... Daleko je olimpijada, prije da dođete. Bio sam 20-tog. ali sam zurio morao sam za Sarajevo ici ...morao sam ispitati novi hotel na Jahorini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ptica trkacica 1 Napisano Januar 8, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: beograd Motocikl: suyuki frewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ja ima kucu uSlivljima, a i tamo teren obecava. Ja planiram u Aprilu da idem da se provozam, a Boga mi i u Junu. Tada cu na rafting na Taru pa ko hoce da se pridruzi . ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 7, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ja ima kucu uSlivljima, a i tamo teren obecava. Ja planiram u Aprilu da idem da se provozam, a Boga mi i u Junu. Tada cu na rafting na Taru pa ko hoce da se pridruzi . ... Produži do Nevesinja da popijemo po jednu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Maj 8, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podrzim ovu turu ,ekipa iz Sarajeva je vrli vjerovatno odradi za ovaj vikend. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Maj 8, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Svake godine odradim ovu turu samo biciklom a od ove cu i motorom. Morine su za 10 + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Maj 8, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Jel može neki track log? Zaputio bih se u junu u tom pravcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 9, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Jel može neki track log? Zaputio bih se u junu u tom pravcu Kada dođeš pred FOČU(iz pravca Goražda), skreneš poludesno prema SARAJEVU, kada naiđeš na DOBRO POLJE skreneš lijevo za KALINOVIK, samo pravo za (počinje makadam) ULOG (rijeka Neretva), preko MORINA do magistrale(završava makadam) GACKO(lijevo)-NEVESINJE(desno do mene na piće). Pažnja, pripremiti foto i video opremu sa mnoooogo gb memorije... Morine. pic upload 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Maj 9, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan DOGOVORENO! tamo negde oko desetog juna smo dole. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 9, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan DOGOVORENO! tamo negde oko desetog juna smo dole. Čekam vas ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...