ivan88 855 Napisano Avgust 28, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pola sata..mada se vozam oko sat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 28, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Moram da spustim zonu komfora na nizi nivo jer ovako ce opet neko sranje da se desi. Mislim da nisi dobro upratio sta se smatra pod tzv. "zonom komfora". Zona komfora se spusta samo nekom traumom ili tako nesto. Dize se iskustvom. Ne mozes ti da spustas i dizes kako ti prhne. Ako nisi mogao da uhvatis krivinu, onda nisi ni bio u zoni. Treba da spustis brzinu na nizi nivo i time se "spustis u svoju zonu". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 28, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Poenta je sto ja jesam bio u zoni tj. nisam vozio tako da sam morao da se super fokusiram da bih vozio i da mi skoci puls na dvesta kao kad vozim ponekad agresivno, pa ono muva kad zvekne o kacigu spustas gas, nego totalno opusteno, samo je to totalno opusteno bilo preko stotke gde je limit svakako 80, a krivina je 90 stepeni tj. nije krivina nego skretanje i u mojoj glavi je to sve bilo ok dok nisam poceo da skrecem, gde sam shvatio da sam se malo zaebao..krivine mi ne predstavljaju problem (nije da se hvalim ali vezbao sam a i ova moja cvaja ne ide bas toliko brzo) i zato mislim da je i ovde bio slucaj, pa dobro sagnem se i uhvatim je..mislim da je greska bila sto sam mislio da je to krivina, a ne skretanje, a bilo je skretanje. Ne znam kako sam to mogao da pomislim ali jesam..moram vise da se fokusiram na put prvi put mi se desilo ovako nesto, drugi put nece sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj post prosto plače za kojim zarezom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 28, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj post prosto plače za kojim zarezom Dodati zarezi i po koja tacka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 30, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Svi mi mislimo da, kojom god brzinom vozili, vozimo "u zoni konfora". Ko se slupa pritom, shvati da je u stvari vozio "brze od zivota". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 91 Napisano Avgust 30, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je ono kad sidjes s motora, a treba ti cigara, a nema ko da ti je zapali! A ti ne mozes, jer se od adrenalina treses k'o da te strefio Parkins! :D Ja mislio da je to samo kod nas početnika. Posle jednog ludovanja po autoputu do petlje za Šimanovce i nazad ka BG, stao sam na pumpu da sipam gorivo, a noge kao da nisu moje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariRatnik027 16 Napisano Septembar 3, 2013 Ghost Rider, 65 postova Lokacija: Toplicki okrug Motocikl: Kymco KR-Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad malo brze ali da ne ugrozavam svoju i tudju bezbednost u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...