spanta 199 Napisano Septembar 18, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi je teško da poverujem da je slomljeni momak i njegova borba sa ozbiljnim povredama bačena u nebitan kontekst spram istekle registracije. Ako dobro rezonujem, ako padnem, polomim se ležim u krvi, previjam se od bolova i naidje neko od ovih kolega, oni će stati, prvo me pitati da li mi je registrovan motor, pa mi pomogli tek po potvrdnom odgovoru. Prosto neverovatno. Aman ljudi , šta je sa vama? Ma jok bre ! Evo ja bi stao, pomogao ti, sve ucinio sto je u mojoj moci da se opravis i da nadjem ovakve skotove, a onda, KADA SE OPORAVIS, udavio bi te za nauk drugima da ne voze neregistrovan motor... :lol: I humano i pedagoški. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 18, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno ! :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7447 Napisano Septembar 25, 2013 Drug član, 3091 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi... o čemu mi pričamo... TOTALNO JE NEBITNO U OVOM TRENUTKU dal je taj motor bio registrovan ili ne, KLADIM se da ni ta suza nije registrovana ili je ukradena čim su je ostavili! Taj podatak su gospoda novinari verovatno "zaboravili" da napišu, al su (govnari) morali da ubace da je motor bio neregistrovan. ŠTO je to bitan podatak u ovom slučaju? Da su udarili nekog registrovanog onda bilo strašno, ovako nije?! Ljudi si POBEGLI, umalo ubili nečije DETE od 20 godina šta je vama... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 27, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi je teško da poverujem ...... Ma jok bre ! Evo ja bi stao, pomogao ti, sve ucinio sto je u mojoj moci da se opravis i da nadjem ovakve skotove, a onda, KADA SE OPORAVIS, udavio bi te za nauk drugima da ne voze neregistrovan motor... :lol: Koja si ti bitanga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkat 2 Napisano Septembar 27, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd - Atina Motocikl: Yamaha X-Max Prijavi odgovor kao problematičan Kako je momak??? Jel zna neko Nesto??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...