FatBastard 0 Napisano Avgust 22, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Čini mi se da se motor malko drugačije i glasnije čuje nego ranije, zanima me kod koga da odnesem da baci pogled i sredi šta treba izduv na Dragstar-u, spolja je hrom savršen, ali su grane stare i verovatno bi ih trebalo doterati? Bilo bi lepo da je u Beogradu... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Avgust 22, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Однеси у било који ауспух сервис. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 22, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, motor ti je sad glasniji a ti bi da ga utisas? Ni meni to nije jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FatBastard 0 Napisano Avgust 23, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, sa tendencijom krvarenja iz ušiju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 23, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Najjeftinije je da kupis cepice za usi , par manje od 30 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofrik 11 Napisano Septembar 29, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Nord of country Motocikl: Kawa V2 Prijavi odgovor kao problematičan Hm.. imaš Dragstericu sa original izduvima, koji postali malu glasniji...? Verovatno se šališ, da bi utišao taj perfektan sound? Bačene pare, ako misliš to raditi. Imaš dve opcije: čepice u uši ili popravka izduva. Ta vrsta motora ima da bar malo grmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...