pitans 390 Napisano Avgust 20, 2013 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nove Malossi rolnice 25x22mm 24g, samo otpakovane ali nekorišćene!!! Greškom sam ih kupio... Ove idu na Piaggio master mašine 500cc gde je varijator sa 6 rolnica (Beverly, Atlantic itd itd...) ima i sa 8 Nove su oko 2.400din a ja ih dajem za 1.500 din. da to brzo ode... Takođe kupio sam pogrešene i klizače-slajdere pa i njih prodajem..Imam čak 3 seta, može đuture za 600din. (jedan set je oko 400 din u prodaji) takođe nikad korišćeni!!! Ko je u Novom Sadu donosim na ruke!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 20, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Е јеб ... се што се не јави пре 10ак дана ја ставио 26 гр како ли тек те раде ове су супер!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 20, 2013 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Е јеб ... се што се не јави пре 10ак дана ја ставио 26 гр како ли тек те раде ове су супер!!! e jbga drugar mi tek juče bio na servisu, i da metnemo ove kad ono ne odgovaraju...a stoje mi nedeljama!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 27, 2013 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Septembar 5, 2013 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11680 Napisano Septembar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pito, 'oću ja te rolne! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Septembar 16, 2013 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ok alexa, pisem ti za 2 dana.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...