Bohem 250 Napisano Avgust 19, 2013 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Tražim da kupim Samsung galaxy S3 polovan naravno dobro očuvan po nekoj pristojnoj ceni. Takodje može i zamena imam Galaxy S2 odlično očuvan bez ijedne ogrebotine, menjao bih njega uz moju doplatu. Zamena mi je prioritet jer nisam prodao svoj telefon, a i nije mi cilj da budem bez telefona par dana, najbolje bi bilo dodje neko sa telefonom razmenimo i podatke i kontakte sa telefona doplatim mu i svako svojim putem. To bi bilo idealno, ali znam da većina neće "sa konja na magarca" Tako da eto ovom prilikom mogu da kažem da bi u nekom slučaju i prodao svoj telefon, ako nadjem na vreme ono što bih kupio. Slike svog telefona ne mogu da stavim sada jer on je jedini uredjaj sa kojim mogu da slikam Iz Beograda sam, može da se dodje i pogleda naravno. Da telefon je 063/876-222-4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...