Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 30, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci!!To je avanturisticki duh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Januar 5, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vam se svidja putopis...Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Januar 5, 2014 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan od ovog nema jace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Januar 5, 2014 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vam se svidja putopis...Hvala! ... sem ako neko sledeci umesto jastuka ne povezei kazan za rakiju zbog destilovane za dolivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Januar 5, 2014 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nelle, nakon čitanja putopisa/avanture tvrdim da si stavio pogrešan naslov. Trebao bi biti: dva mustanga na tri konja. Samo punokrvni ždrebci mogu ovako nešto kao vas dvojica. Samo teraj tako dalje, daleko češ stići 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1231 Napisano Januar 5, 2014 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Decaci bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Januar 5, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nelle, nakon čitanja putopisa/avanture tvrdim da si stavio pogrešan naslov. Trebao bi biti: dva mustanga na tri konja. Samo punokrvni ždrebci mogu ovako nešto kao vas dvojica. Samo teraj tako dalje, daleko češ stići Hvala nemo! Tvoje putopise (Nordkapp 1 i Nordkapp 2) sam procitao nekoliko puta i svaki put se odusevim kao da prvi put citam... Sada mi samo ostaje da kupim nesto od 250cc i skoknem i ja do Nordkapp-a... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast nellle za ovako nesto ipak treba hrabrosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Januar 16, 2014 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
watrogasac 7 Napisano Januar 17, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan hehehehe sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Januar 18, 2014 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan E svaka čast momci vama i Kinezu, šta više reći... Imam jedan prijedlog za vas. Mislim da bi vam jastuk koji polako stiče planetarnu popularnost mogao pokriti troškove putovanja na način da na njega zalijepite ili odštampajte sledeće "MJESTO ZA VAŠU REKLAMU"! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2215 Napisano Januar 18, 2014 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci , ponekad nama sa vecim motorima nije lako shvatiti koliki je ovo poduhvat , jer su brzine i daljine vece , ali ovo je avantura za 5 . Jastuk su ve svi komentirali , ali ona slika sa bocama benzina ispod sica je legendarna ... Respect Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 18, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Odlična i luda avantura! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanpn 1 Napisano Januar 18, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: Paracin / Kragujevac Motocikl: Cagiva Mito 125 Evolution, Jawa 638 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da verujem sta ste uradili, pa cu procitati sve lepo iz pocetka... Ja i kolega smo se danima mislili da li smemo da vozimo Kragujevac - Jagodina sa Hondom CBF125 i Cagivom Mito... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kraljevic Marko 93 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!!!!!!!!! vozim baotina 50ccm i razumem kroz sta ste sve prosli. I sam sam imao jedan mali, daleko manji, turisticki izlet sa svojim ljubimcem. Jos jednom svaka cast!!!! ps dobro ste se setili za onaj sigurnosni per-beg (perjani jastuk) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Nije vazno sta vozis,vec koliko vozis.Vi ste to potvrdili bravo,jos uspesnih avantura Vam zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12925 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 1339 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast mastori Citajuci vas putopis setim se price jednog starog slovenca od pre 4 god kad smo se sreli( e sad dal na Zlatiboru ili na Kosovu davno je bilo) koji gleda desetak parkiranih motora i pocinje pricu samnom :E sad je sve lakse a kad se setim kad smo moja baba i ja kretali sa apencom 4 iz Maribora pa sve do Budve a od stvari nosimo nista samo rezervni motor od apenca(ja tad razgoracim oci u cudu) to je bilo vreme,ma menjao bi ovog Suzukija za apenca odma samo da moze da se vrati vreme a i baba je tad imala 20 godina i smeska se i baca pogled na zenu i u pogledu vidis da ga nista nije proslo posle toliko godina samo se motori menjali zelja je ista Pozdrav i jos jednom svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Januar 25, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da vjerujem sta ste uradili )) malo je reci svaka vam cast... herojski!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 31, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, nema sta ! Negoooo... ...a da prodate vi patent za jastuk onom Bobanu iz Zemuna sto radi sedista ? :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1541 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam pročitao naslov, suze mi krenuše od smeha, pa kad ugledah jastuk - opet, i tako se ja slatko isplakah od smeha. Jebo život bez ovakvih stvari! Ima vožnji koje se pamte, a ovo su stvari koje se prepričavaju. Veliki ste šmekeri i skidam kapu. Veliki pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan @lucky Dal' da prodam patent ili da otvorim svoju firmu,kupujem jastuke kod kineza,potpisujem i prodajem...?Kontam da ce ici kao alva.... @nntom Nadam se da ce ovi moji putopisi uticati na druge upravo isto kao sto je tvoj uticao na mene...Da ce ljudi shvatiti da je potrebna samo volja,ne 500ks,ne 3800cc,samo volja... Hvala svima! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2792 Napisano Februar 5, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2718 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Volja na prvom mestu, izbaciti iz glave šta sve može da se desi na putu - razmišljaj pozitivno. Prekontrolisati motor, malo keša u džep i avantura za sećanje može da počne. Svaka čast momci na vožnji. A za smeh i suze dok smo čitali putopis malo je i 100 + . Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1541 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan @nntom Nadam se da ce ovi moji putopisi uticati na druge upravo isto kao sto je tvoj uticao na mene...Da ce ljudi shvatiti da je potrebna samo volja,ne 500ks,ne 3800cc,samo volja... Hvala svima! Nemaš pojma koliko mi je lepo što sam ovo pročitao. Hvala ti, i jednoga dana kad dodješ u neke godine i budeš žalio za mladošću, shvatićeš da si pravio mnogo manje "gluposti" nego što je trebalo. Ovo sa jastukom je nedojebiva fora i po tome ste zaslužili da budete na naslovnim stranicama i kad mi je Mikulanac neko veče rekao za vaš putopis jedva sam čekao da dodjem kući i otvorim BJB. Volim ljude sa duhom i volim da se smejem. Meni zato na zidu nisu ulja na platnu i seriografije nekih velikih umetnika, već su mi na zidu dva mufljuza najveća na svetu, dva bolida koja su mi donosila toliko radosti i smeha u kuću koliko niko nije i neće, a to su u velikom formatu uramljeni Del i Rodni. Da ste zdravi i veseli i da se obavezno najavite kad budete nameravali u Bgd. Pozdrav majstori 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je prava avanTURA. još jednom, svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...