Lukac 1397 Napisano Avgust 18, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem HD V-rod jubilarna edicija god 2003 prva reg 2004,motor je uvezen sa floride na moje ime presao pravih 19000 milja sve fabricko dobre gume, bice stavljen nov akumulator i uradjen servis. Motor sam dobio za dug u vrednosti 7000e i za toliko ga i prodajem jer mi agonija sa dugovanjima traje vec 5 meseci.U svakom slucaju ekstremno jeftino i dobro vozilo za ljubitelje.Evo i par fotki: Ps;motor ima prekidac i plave diode koje nocu osvetljavaju masinu to smo sinoc provalili (ugradjeno kao dodatna oprema 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Avgust 21, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Naravno uvek moze zamena za kastom ili kruzer uz odgovarajucu doplatu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Avgust 27, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam na odmoru do 10 sept ko se intersuje za Harley nek me kontaktira na PP,hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1970 Napisano Avgust 27, 2013 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Uf uf uf! Jest da ga ne bih kupio, ali izgleda fantasticno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Avgust 27, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan A i ide ko mecava nema veze sa klasicnim HD,jedino mi malo kratke noge za komande. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Avgust 27, 2013 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Septembar 15, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Septembar 27, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...