Yamaha fzr 600 2 Napisano Avgust 17, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pukla mi sajla za kvacilo , ima li da se kupi nova ili moze neka kombinacija sa nekog drugog motora? Ako neko ima neki online-shop gde bih mogao da narucim, odgovaralo bi mi u Nisu.. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Avgust 18, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Nadji neku duzu, skrati je na odgovarajucu duzinu, provuci kroz luster klemu, stegni srafic dobro (mozes krajeve sajlice malo da iskrivis, napravis palmicu da se slucajno ne izvuce ili zalemis ako sajla primi kalaj) podmazi je pre vracanja na motor i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Avgust 18, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Pa u Nisu imas jako dobro snabdevanu Yamaha prodavnicu Yamaha ovlašćeni diler - Barel d.o.o - Niš Vojvode Gojka 62 018/512-792 063402545 Mane A ako dodjes u Leskovac imamo majstora koji pravi sajle vrlo profesionalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha fzr 600 2 Napisano Avgust 20, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadji neku duzu, skrati je na odgovarajucu duzinu, provuci kroz luster klemu, stegni srafic dobro (mozes krajeve sajlice malo da iskrivis, napravis palmicu da se slucajno ne izvuce ili zalemis ako sajla primi kalaj) podmazi je pre vracanja na motor i Pokusao sam sa luster klemom , vozio sam par dana i o5 se izvukla..Ne mogu naci neku sajlu slicnu..ali pokusacu o5 pa nek traje dok traje Hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha fzr 600 2 Napisano Avgust 20, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa u Nisu imas jako dobro snabdevanu Yamaha prodavnicu Yamaha ovlašćeni diler - Barel d.o.o - Niš Vojvode Gojka 62 018/512-792 063402545 Mane A ako dodjes u Leskovac imamo majstora koji pravi sajle vrlo profesionalno E hvala na odgovoru, ma kupicu ako ima u ovoj prodavnici sutra cu zvati..hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...