Subasha 13 Napisano Avgust 14, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je u dobrom stanju , desna strana je vrlo malo ostecena , nigde iscepana ili slicno samo malo poguljena sto se i previse ne vidi , slike govore o stanju , postava je takodje odlicno ocuvana sem jedne rupice precnika 5 cm , sve u svemu odlicna jakna . Velicina 54 , inace ja sam 180 cm i 80 kg i odlicna mi je , mozda za jos malo ima lufta, cena 150 eura . Za sve ostale informacije pozovite , br tel : 062/868-77-88 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Avgust 15, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije fixna , za ozbiljne kupce ozbiljna i povoljna cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Avgust 15, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Jakna Prodata , moze loock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...