mbran 10 Napisano Avgust 12, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, konacno sam skupio oko 5000 e i hocu da kupim chopper. Nasao sam na oglasima Yamahu Dragstar 1100, 2003, kupljena u Srbiji i presla samo 8000 km. Vlasnik trazi 5000 e. Sa slika sam video da je motor totalni klot, nema nista od opreme osim torbi sa strane. Pratim vec 6 meseci oglase, i vidim da ima ljudi koji cene dragstar 650 5000 e, to je potpuno nerealno, ono sto znam (zvao ljude koji su prodali) je da se 650 koliko god operme imao na kraju proda za do 3200 e i ni euro vise Sta mislite, koja je realna cena ovog motora pod uslovom da je sve tacno sto pise i da mi ovlaceni Yamaha potvrdi celu pricu? evo linka na oglas http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1330507_Yamaha_2664_DragStar-1100A-clasic_2003_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Avgust 12, 2013 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje moj drugar prodaje dragstara, on je sa njom isao na put oko sveta, jedinstveni kruzer kojije obisao svet, Serbian World Tour, javi ako si zainteresovan za detalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbran 10 Napisano Avgust 13, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me naravno, ali obzirom da je isao na put oko sveta mora da je presao bar 50000km . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Avgust 13, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Brale, nemoj da se ljutis, ali ovde svakih par dana se pojavi neko sa slicnim pitanjem, sta mislite o ovom, onom, koliko vredi...da li uzeti.... a onda ga nema nikada vise na forumu. Verovatno forumasima malo dosadilo da se trude... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbran 10 Napisano Avgust 13, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema, uvek se nadje neko ko zeli da podeli svoje misljenje ili iskustvo Kada kupim motor necete moci da me se otarasite tako lako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj motor koji si ti pogledao stoji bas dugo u oglasima,da je presao 8k km a je moguce,covek kaze da je kupljen nov,nemas razloga da pitas bilo koga,djenge u novcanik,ako je sve kao sto pise,sednes i teras kuci pa posle skupljaj parice za dodatnu opremu.....bisage,i sve ostalo sta ti je potrebno pozdrav, Milos Kragujevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj Sala: http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/28509-salerns/ Ima odlicnog Draga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Da, video sam taj motor. Odlican je, puno je ulozeno u njega. I pri tome je mnogo noviji od onog 2003., pet godina nije malo. Licno mislim da je to odlican pazar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky70 20 Napisano Avgust 30, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan Prijavi odgovor kao problematičan Moja iskrena preporuka za motor . Lično sam ga video i probao . Osim što izgleda perfektno , u njega je stvarno uloženo i ljubavi i para . Vredi svaki dinar(evro) , Održavan redovno i servisiran , originalna ulja , itd.... Verovatno naj bolji drag na tržištu (koji se prodaje) trenutno . Ako nisi još uvek pazario nešto , skupi još neku kintu i pazari ovaj motor , nećeš pogrešiti . Naravno mislim na Saletovog Draga . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbran 10 Napisano Avgust 30, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima na savetu. Motor stvarno izgleda perfektno ali 6200 e nije ni blizu onoga sto ja mogu da dam za motor. Sa druge strane dodam jos 500 e na tih 6200 e i odem u Rodic i kupim novog novcijatog drag 650 sa 0 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Avgust 30, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Juris bas, bas, Yamahu? Ili moze i neki drugi Japanez? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbran 10 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze i drugi japanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
finish 12 Napisano Januar 27, 2014 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan I sta bi, jel pazareno sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Januar 28, 2014 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan onog sto je gledao nije pazario sigurno,jos uvek stoji u oglasima sa 8k km a , ja sam evo kupio draga 650 za 3500,sa svom opremom koja meni treba,ali nisam se mnogo razmisljao,sto vise mislis sve je gore Zomilly Jones Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ride and soul 0 Napisano April 24, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: herceg novi Motocikl: yamaha xvs650a drag star Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje svima!Ima li neko da mi posalje tehnicku knjigu ili Manuel Book preko mejla za XVS 650,god.2008?Moje kozne bisage su pred kraj;ko to radi u Srbiji i koliko otprilike kostaj nove?pozdrav iz H.Novog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...