Jump to content

Moto Zajednica

versis 650 nogostup

Recommended Posts

• Ne silazi, 2915 postova

na mom versisu sam primetio pre neki dan da mi se levi fuzaster-nogostup rotira oko ose oko 2-dva cantimetra.Prvo sam mislio da je to ok ali sam probao da rotiram kod drugog versisa i nemoze da mrdne,Kod rotiranja se rotira i nazad imbus sraf zajedno sa njim koji drzi na toj osovini zajedno i nozicu menjaca sa mehanizmom i fuzaster.Na manualu originalnom uzetom od kavinog dilera nevidim da unutra ima jos nekih delova.Jedan majstor mi kaze da dotegnem taj imbus odnazad koji kad se odvrne moze da spadne fuzaster,ali on je 100% zavrnut,nemogu da ga uopste dotegnem,cak mislim i da je sraf lepljen ,drugi majstor koji imace ima kawu kaze da nezna sta je ali da nije nista i ako je zavrnuto nemoze da spadne i da tako vozim.Ja dok vozim nista ne osecam ali mi nije jasno sto rotira-da li neko zna da li u osovimi na kojoj stoji fuzaster i nozica menjaca ima jos nesto-neki zljeb,stift.. koji mi se odvojio pa mozda rotira i da li da to odvrnem i sam pregledam i kad vracam da li trepa da se lepi sraf da se nebi odvrno

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja