Kudi 70 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Evo posle dugo vremena da priupitam nesto Mogli bi nesto da kazu oni koji su ga posedovali duze vremena po pitanju pouzdanosti. Vidim po forumu da je pominjana glava motora i cini mi se radilca kod ove masine na TL/SV-u... Je l' imao neko problema sa tim ili jos necim sto se tice masine ,a i ostatka motocikla... Cini mi se da mi se svidja ovaj model razmisljam da ga zamenim za svoj GSR 600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Jun 17, 2012 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan I niko nista ne bi imao da kaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 20, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Makar moze neko da spomene potrosnju? rboban? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva sa potrosnjom jer ga nisam imao u vlasnistvu....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 20, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Uf moja greska znam da smo nesto pricali za SV1000 izvinjavam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Jun 23, 2012 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja je oko 7,8 litara ... Voznja uz takvu potrosnju je prilicno brza, dakle moguce je voziti ga I znatno ispod te potrosnje ako ne prelazis 120...sto je opet prilicno tesko jer je dosta brza sprava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan A je l' imao neko daleko bilo ozbiljne probleme sa agregatom? Ili ostatkom motora,a da to nije uzrokovano vozacevim nemarom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Novembar 25, 2018 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan http://prntscr.com/lmuvej Jel ovo je na svakom SV-u ili je ovo nesto naknadno vareno? Inace se razmisljam izmedju njega i vare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 25, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki var. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Novembar 25, 2018 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Onda su ovi sarplaninci sto se tice varenja.Ovakav var ne bi napravio ni moj bratanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2445 Napisano Novembar 25, 2018 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Robot !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...