Niksloter 382 Napisano Avgust 4, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi li se neko negde sada za vikend (10-11.avgust)? Hoće li neko da se organizujemo pa da se malo provozamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Avgust 4, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sa nama http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/91768-tdm-voznje-i-okupljanja/page__pid__1531084__st__100#entry1531084 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Avgust 5, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo, pratim vašu temu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Avgust 6, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram da idem za Kraljevo kod nekog lika koji ima brdo moto opreme. Stalno ima neke oglase, pa sam video nešto što me zanima. Možemo zajedno, možda i ti nađeš nešto. A i vožnjica će biti s pristojnom kilometražom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Avgust 9, 2013 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da odvozam turu do Lisina, Resavice, vrela Mlave i tu da nocim a sutradan da se spustim na Dunav i Dunavskom magistralom povratak za Bg. Problem je sto najavljuju pljuskove za vikend pa se sada razmisljam da li da idem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Avgust 9, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da, moguća je kiša, ali ne verujem da će to biti nešto strašno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1777 Napisano Avgust 9, 2013 Drug član, 1026 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da odvozam turu do Lisina, Resavice, vrela Mlave i tu da nocim a sutradan da se spustim na Dunav i Dunavskom magistralom povratak za Bg. Problem je sto najavljuju pljuskove za vikend pa se sada razmisljam da li da idem Kako sam gledao prognozu, sutra moguce da nece ni padati u tom delu. Btw, ako se organizujete nesto, hajde pisite, mozda bih se ubacio ukoliko cete se skupljati, planiram sutra da se vozim, a uglavnom idem solo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 10, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem za sat, na mali djir, ako neko hoce da se pridruzi. Bg - Smederevo - Kovin - Devojacki bunar (rockwood fest) - Bg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1777 Napisano Avgust 10, 2013 Drug član, 1026 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam upravo stigao kuci, ako vidis ovu poruku javi se na 064 423 22 66, mozemo se naci u SM i dalje za Rockfest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...