mohikanac 1209 Napisano Jul 27, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod turba,evo jedan od motora koji bi pre voleo da imam od bilo kog novog motora,ova hayabusa koja se retko kome svidja a po meni je prelepo prepravljena,a koliko opreme ima mogu samo da zamislim kako ide... e da nema bas klasican turbo ali ima kompresor,u sustini rezultat je isti.. http://www.superstreetbike.com/custombikes/1001_sbkp_2006_suzuki_hayabusa/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jul 28, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan @mohiganc U slucaju da nisi procitao prije brisanja, rugao sam ti se zbog pada zato sto si ga sam na sebe prizvao, kenjao si kako su nam sranje motori, kako su nestabilni, kako cemo popadati i porazbijati se ako se budemo naginjali, kako ti imas brz motor i mozes da peglas po gradu a mi sa drndalima ne mozemo, e pa kao sto si vidio ne mozes ni ti. Takvi ko ti uce kad zavrse u gipsu, ako su sretni. Sve ti se vratilo i ujelo te za dupe Neka je Hvala ti na ljepim zeljama, od tebe bolje nisam ocekivao, nadam se da ce i to da ti se vrati na isti nacin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Septembar 14, 2014 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan za ugradnju turba je potrebno da motor ima injection (4 dizne,efi kompjuter,senzor gasa,protokomer ili senzor temperature vazduha,el. pumpu za gorivo) dodatnu pumpu za ulje (scavenging pump) mali dodatni karter za ulje koje izadje iz turbine,prepravku izduvne grane 4u1 pa u turbinu,kovane klipove,to je uglavnom sve sto je potrebno.Dobija se dosta kad se uradi kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Octobar 28, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi siguran da mora injection,sve ostalo,da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Octobar 28, 2014 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje se dizna ponasa kad krene boost da raste treba i gorivo da se pojacava srazmerno sa njim,moguce je to i sa karburatorom ali dosta se gubi u snazi jer dizna daje tacnu kolicinu goriva dovoljnu za najbolji rezultat u datom trenutku a karburator mora imati neki vakumski sistem koji ce mu dodati kolicinu goriva koja je potrebna,i svako mor da radi sinhronizovano,sto je mnogo lakse postici sa diznama i vremenom otvaranja koje regulise E.C.U. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Octobar 28, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Krene ovako: Moze li .....da se ugradi na motor? MOZE Kako bi trebalo da se uradi? NEKO OPISE POSTUPAK I onda se nista ne desava par dana, zatim neko upita sta je sa projektom. A onda pokretac teme kaze:``jbg odlucio sam da nista ne radim, nisam znao da se to toliko placa i da treba toliko rada,vremena itd, ja sam mislio da je to samo zakacis i radi`` Nego... sta je sa projektom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...