Jovica B 131 Napisano Jul 23, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju gore pomenuti Qingqi qm 200SM.Ja sam prvi vlasnik,godiste 2008,kupljen u N.Sadu.Presao svega 5300 km.Na njemu su fabricke gume,lanac i lancanici su dobri.Motor lepo radi i ide,mali je potrosac,i jeftin za odrzavanje.U aprilu je uzet nov akumulator.Bude malo problema pri palenju ako se ne vozi 2-3 nedelje ali ako se vozi cesto,pali bez problema.To se odnosi na hladan start.Uz motor ide:kofer 31l,prva pomoc,sajla za zakljucavanje,nova maska za lice protiv vetra i kaciga ako treba kupcu.Desna plastika i rucica kocnice su ogrebani,sto se vidi i na slikama.Motor prodajem iz razloga sto nemam vremena za voznju i uzivanje u istoj.Ako Vas jos nesto zanima mozete me pitati ovde,pp ili mob:061/2454392. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 131 Napisano Jul 24, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan E,da.800 e i nije fiksna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 131 Napisano Jul 31, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je pronasao boljeg vlasnikalock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...