Biker Q 1656 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da se izvinim zbog cestog postavljanja oglasa na forumu, ako nije u skladu sa pravilima obrisite. Ovde postavljam cisto informativno i nikada nisam nista prodao preko foruma, a inace se i ne bavim trgovinom nego sve dobijam u nekim trampama i nikako da "zatvorim krug" i da dodjem do kesa. Evo sta trenutno dobih u trampi pa ako nekoga zanima za klinca ili kao prevoz do posla ili sta vec ovo mu je idealna prilika. Motor je od prvog vlasnika, presao skoro 2000 km, 2010. godiste, kao iz radnje je sto se i vidi. Imao prvi pregled u servisu i zamenu ulja na 1000km. Zanimljiv masina, ima fabricki nosac kofera, automatski sauh, displej gde pokazuje punjenje aku, stepen prenosa, kolicinu goriva, gasne amortizere pozadi, disk napred... Registrovan do 18.11.2013. godine, prenos nije problem naravno. Cena 750 evra, info na 065 89 28 652 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1656 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bre nema karburator, e sad tu moje znanje prestaje, sta ima ne znam. Pali, radi i bez karburatora a bivsi vlasnik kaze da mnooogo malo trosi.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1656 Napisano Jul 24, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupcu popust za gorivo, do Subotice mu treba 500 din za benzin a do Vranja 400din, salim se za clanove foruma dogovor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 319 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv primerak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1656 Napisano Jul 26, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozikam se 2 dana, ekstra je masinica ja sam odusevljen, da je malo jaca ne bi je prodavao mada za po gradu ne treba nista jace... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1656 Napisano Jul 30, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1656 Napisano Avgust 10, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas stize i koferce a slike za koji dan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1656 Napisano Avgust 12, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koferce... Nova cena okolo 700 evra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1656 Napisano Avgust 14, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za clanove BJB 600 evra fiksno, za ostale 650... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1656 Napisano Avgust 23, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim u oglasima ima kamp kucica za ove pare pa bi mi mozda i zamena odgovarala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1656 Napisano Avgust 26, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vredi videti, nije od onih kineza sto korodiraju posle kise, kvalitetno odradjen kinez zvani wuyang-honda (bar im tako glasi sajt)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1656 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno, navali narode, motor je po izradi blizi japanskim nego kineskim... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1656 Napisano Septembar 7, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas testiran na okruglo 188 km, ja sam vise nego zadovoljan radom a da ne pominjem potrosnjom koja je stvarno smesna. Sto se tice snage, sa 90 kg na ozbiljnim uzbrdicama izlazi petom, oseti se malo gubitak snage ali izvlaci bez saltanja u manju pa sam i time odusevljen))), znaci sada pristajem na svaku vrstu probe od potencijalnog kupca jer sada ja malo vise znam o ovom motoru... Takodje postoji varijanta zamene za auto, uz motor dajem i audi 100 c3 karavan, 2.3 plin (nije atestiran), registrovan do 30.08.2014. godine, izuzetno dobro odrzavan i za to godiste ('87) mogu da kazem da je prilicno dobro stanje. Klima radila do pre 20 dana a sada nece, pretpostavljam da je treba dopuniti posto je nisam proveravao ove godine jer je radila, svetli lampica za ABS ali izgleda da je zica na nekom tocku prespojila posto nismo nasli kvar a pre neki dan na tehnickom je kocio odlicno. Ako ima zaiteresovanih nije problem da napisem vise, postavim slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1656 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodat. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...