machinori 288 Napisano Jul 12, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, Kupujem novu gumu Metzeler Tourance EXP 100/90 R19. Zvao sam ni sam ne znam koga sve ne od radnji, i nema je. Ako neko ima u ponudi, moze da me kontaktira na 060/8170036 ili email vladasonic {at} gmail {dot} com. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 2 1 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan 75 eura nova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4783 Napisano Jul 15, 2013 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u subotu u 3T-racingu u Balosavi, set. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Jul 16, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u subotu u 3T-racingu u Balosavi, set. Nemaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Jul 22, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Ima je u Austriji, evo sad sam proverio i cena je 82€. E sad, problem je sto ja dolazim dole tek sredinom avgusta, tacnije 10. Ako ti to nesto znaci salji poruku, pa da organizujemo nesto. Mozda bi mogao po nekome da posaljem, ali svi uzimaju oko 10€ za tu uslugu. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jul 23, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi Gevaru na pocetku sezone su imali Metzelerov program. Imao sam negde i cenovnik ali ne mogu da sesetim da li je bilo u ponudi dimenzija koje trazis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Jul 23, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Ima je u Austriji, evo sad sam proverio i cena je 82€. E sad, problem je sto ja dolazim dole tek sredinom avgusta, tacnije 10. Ako ti to nesto znaci salji poruku, pa da organizujemo nesto. Mozda bi mogao po nekome da posaljem, ali svi uzimaju oko 10€ za tu uslugu. Pozdrav Poslao sam ti PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Jul 23, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi Gevaru na pocetku sezone su imali Metzelerov program. Imao sam negde i cenovnik ali ne mogu da sesetim da li je bilo u ponudi dimenzija koje trazis. Nemaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Avgust 1, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Guma nabavljena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...