Sky Milan 5 Napisano Jul 11, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima, Da li možda neko ima ovaj deo kao na slici 21... Kao što vidite, služi da kada se podešava lanac, podjednako drži osovinu. Ako iko, nekim slučajem ima ili nešto slično, neka mi se javi na P.M. Kros je u pitanju, Suza RM 85L. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 11, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je bar lako napraviti po uzorku. Valjda imas jedan ili ti fale oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky Milan 5 Napisano Jul 11, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Fale mi oba, pošto sam ove vile nabavio preko e-bay. Stare, koje imam su drugačije i nije isti sistem. Kada bi neko imao, bar jednu, pa da uzmem dimenzije.... Posle je lako, glodalica i gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 11, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cek malo...Je li ti viljuska ista kao na slici. Ako jeste onda uzmi mjere sa viljuske ( utor ) i debljinu osovine, pa napravi "klizace" po toj skici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky Milan 5 Napisano Jul 11, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ok...pokušaću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...