Dakibjj 0 Napisano Jul 10, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima. Kupio sam Yamahu Tzr 125 4fl i zelim da joj promenim izgled (ulepsam), interesuje me koliko bi kostalo jedno solidno farbanje plastike u belu perla boju? Hvala svima unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 10, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam Duleta iz Borce. Doduse radili su mi fiestu staru, farbanje i sredjivanje i najbolji su Bile su i plastike od motora kad sam ja bio, video i dobro su izgledale... Snadji se za broj pa ga nazovi. Dobar je majstor Ja sam izgubio vizitku... Mada bez 200€ nije sigurno, mozda gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jul 11, 2013 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan rad od 100-150 evra tj, farbanje u jednoj boji a materijal jos jedno 50-80 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 11, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj sto ne vidis da kupis perla foliju? Nije to tesko da se lepi a + motor ti je od ispod fabricki tako da nece da te drndaju buduci kupci kada hoces da ga prodas. aterijal bi izaso mozda oko 60-70 e, ako se ne varam. Folije imas na kp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...