jager 3446 Napisano Jun 15, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da znaš Ali, da ne šumimo ovde... postoji već tema za "merenje čiji je duži" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne kod nas Koje je ovo sedište? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Jun 15, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan To je spiralna presvlaka. Mislim da je to Honda Ivana kuvara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Jun 17, 2016 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je fora sa katadiopterima na blatobranu i migavcima kao pozicije?Jel USA kontigent stigao za Evropu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 17, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @MaRko Vjerovatno si mlad pa se ne sjecas Japanskih motora 70-tih godina koj isu imali katadioptere i za Evropsko trziste, tako da je to samo dokaz da se odredjene stvari ponovo vracaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 17, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se baš dopada što ih ima sa strane. Jedino je to vidljivo ukoliko te vozilo mo praku iz daljine malo osvetli sa strane... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 17, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E da, inače samo prednji migavci svetle onako prigušeno, kao pozicija. Zadnji ne. Šteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 17, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И у НС данас једна нова, црвена. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Jun 17, 2016 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sm danas par kilometara uporedo sa jednom belom na NBg. Lepša uživo. Jedva čekam da postanu polovne pa time dovoljno pristupačne cenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 18, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa postale su, cim si ih video Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Jun 18, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je nova aftika skuplja u odnosu na staru kada je bila nova? Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 19, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je nova aftika skuplja u odnosu na staru kada je bila nova? Dobro pitanje! Pretpostavljam da je možda ova sada čak i jeftinija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Jun 19, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=h4e85YDPdYU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2159 Napisano Jun 19, 2016 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Price new: £5513(1991) £6149 (2003) Price now: £2000-£5000 – unbelievable, we know… For: Charming, capable, kudos! Against: Price! Izvor: Honda XRV750 Africa Twin (1990-2003): Buying Guide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 19, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Huh! OK, inflacija svakako igra tu neku ulogu i danas je sve skuplje podosta nego ranije, ali baš toliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5033 Napisano Jun 19, 2016 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za Britansku funtu je to oko 8850 za 2015 godinu, što je blizu 9000 sada Imam negde tipa vrele gume časopis kad se stara afrika prodavala pa ću da pokušam da nađem cene novih u evrima(markama) u Srbiji, pa tu može da se uporedi i sa ostalim modelima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 19, 2016 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Nije to bas lako za porediti. Pored monetarne postoji i cjenovna inflacija. Mozda bi bilo najpribliznije izraziti u zlatu onda i sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Jun 19, 2016 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se oglasim i ja sa detaljima i zapazanjima vezanim za novu Afriku. Nama je stigla 07. maja, sa oko 40ak dana zakasnjenja, zajedno sa njom smo dobili CB500X a poslije 6-7 dana nam je isporucena i NC750XA. Poslije kasnjenja u isporuci zurka se nastavila sa nasom administracijom pa smo tablice za Afriku i CB dobili poslije 23 dana. Bez komentara... Vozila se ona i bez tablica i utisci su sledeci: upravljivost odlicna, masina agilna i prihvata gas u svim stepenima prenosa i u svakoj brzini, nema rupa dje bi se osjetila nemoc. Mjenjac je savrsen, kocnice perfektne. Sjediste je uradjeno u enduro stilu, meni malo neudobno jer ipak cesce vozim GS ali postoje aftermarket rjesenja. Prvih dana se vozila iskljucivo po gradu i ta voznja je malo bezlicna. Nakon toga smo napravili dnevnu ekskurziju po dosta losijem putu, uglavnom asfaltnom i onda se pokazuje njena prava namjena. Sve upija lagano i kad vidis da gazis uveliko preko stotke po takvom putu, prepanes se i odusevis istovremeno. Potrosnja oko 4,5l na 100km. Porucili Kappa dodatke jer svi ostali su imali jako velike rokove isporuke. Kao i kod kolege Jagera, postavljanje donjeg crash bara je bila nocna mora, skoro 3 sata. Srecom, nas drug Dejo je postavljao, ekipa ga bodrila a ja donosio pivo... Zatim odradjen nulti servis, vozila se do 200 km/h, naravno da moze jos i nema nikakvih teskoca i vibracija, kako to kaze nas drug Vesko. Sto se cijene tice, nas je ispala skoro 13500€. Nema centralni stender, nema grijace rucki, nema tempomat, nema jos sto sta, sto recimo ima GS koji me ispao 17800€. Tako da bi se i njoj cijena rapidno skocila kad bi imala sve to. Ali, ipak se cekala dugo, uradjena je kvalitetno, uradjena je da bude pravi enduro motor pa je glupo praviti poredjenja. Po meni, jedino stender i mozda grijaci rucki su nesto sto bi joj trebalo dodati... Eto, sad vec ima blizu 2000 km i dva zadovoljna klijenta iza sebe, vidjecemo kako ce se pokazati dalje... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 20, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aj ono, izmakni se od motora pa slikaj, da vidimo malo izdalje. Evo, evo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 20, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je vec jako blizu pravog motora za tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 20, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je definitivno pravi motor za mene Još samo par dodataka i biće to pravi avion Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 20, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da se nismo razumeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jun 20, 2016 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Za Britansku funtu je to oko 8850 za 2015 godinu, što je blizu 9000 sada Imam negde tipa vrele gume časopis kad se stara afrika prodavala pa ću da pokušam da nađem cene novih u evrima(markama) u Srbiji, pa tu može da se uporedi i sa ostalim modelima 5513 funti 1991. bi sada bilo izmedju 9600 i 15400 funti u zavisnosti od toga koje se merilo inflacije koristi. Ako se radi britanski retail price index, izadje na oko 10670 funti. Sto mu dodje dosta skuplje nego sada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 20, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da se nismo razumeli Haha OK, shvatio sam poentu. No ja sam prvi parkirao tamo, a onaj nesretni GS je sam dopuzao u potrazi za boljim društvom... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5033 Napisano Jun 20, 2016 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za Britansku funtu je to oko 8850 za 2015 godinu, što je blizu 9000 sada Imam negde tipa vrele gume časopis kad se stara afrika prodavala pa ću da pokušam da nađem cene novih u evrima(markama) u Srbiji, pa tu može da se uporedi i sa ostalim modelima 5513 funti 1991. bi sada bilo izmedju 9600 i 15400 funti u zavisnosti od toga koje se merilo inflacije koristi. Ako se radi britanski retail price index, izadje na oko 10670 funti. Sto mu dodje dosta skuplje nego sada. Mislio sam na 2003 godinu kada je stara prestala da se prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...