Ventus 10 Napisano Octobar 4, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Africa Twin i bokerica kao dodatna oprema u sumi :-) poneka lisicarka i ako se sta uroka mesnato....ja ljepote majko mila :-D Ova moja afrikanerka je vidjela sto sta i za sad sluzi te izgleda jos uvijek kao nova. Kisa,snijeg,voda,blato,pijesak,suma,grad itd... Nakon 29.000km ide kao i prvog dana kada sam otisao po nju. Dosta ljudi pise kako fali konja i da prednji tocak velicine 21 ogranicava tu neku voznju po krivinama :-/ Ja sam vozio prije FJR1300, ST1300, ST1100 i vozim ovu AT na isti nacin i skoro isto brzo po krivinama kao i FJR i ST. Ovo je jedini motor koji imam i bit ce tu jos dosta godina. Sluzi na autobanu i po vukojebinama Kirgistana. 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Octobar 4, 2019 Drug član, 4125 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja lipote....Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Octobar 4, 2019 Andragog, 4959 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Ventus je napisao: Africa Twin i bokerica kao dodatna oprema u sumi :-) poneka lisicarka i ako se sta uroka mesnato....ja ljepote majko mila :-D Ova moja afrikanerka je vidjela sto sta i za sad sluzi te izgleda jos uvijek kao nova. Kisa,snijeg,voda,blato,pijesak,suma,grad itd... Nakon 29.000km ide kao i prvog dana kada sam otisao po nju. Dosta ljudi pise kako fali konja i da prednji tocak velicine 21 ogranicava tu neku voznju po krivinama :-/ Ja sam vozio prije FJR1300, ST1300, ST1100 i vozim ovu AT na isti nacin i skoro isto brzo po krivinama kao i FJR i ST. Ovo je jedini motor koji imam i bit ce tu jos dosta godina. Sluzi na autobanu i po vukojebinama Kirgistana. Hvala na iskustvu iz prve ruke. !! To za 21 col si potpuno u pravu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 67 Napisano Octobar 9, 2019 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Motorcycles Europe prezentaija najnovije Afrike, par klipova novinara koji su prisustvovali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Na temu još uvek aktuelnog Adventure modela - veliki test u novom broju BjBikers časopisa. Ps. Za one koji imaju vremena da pročitaju voleo bih da čujem i komentar na test šta bi moglo bolje/drugačije da bude sledeći put ili bar šta očekuju više. Hvala unapred. BJBikers Magazin | #6, septembar - oktobar 2019 ISSUU.COM Dobrodošli na šesti broj BJBikers magazina. U ovom broju, možete pročitati predstavljanja zanimljivih motocikala (Honda... i link ka testu na sajtu u delu Garaža (ima nešto više fotki): Test Honde CRF1000L Africa Twin - % BJBikers.com BJBIKERS.COM U predstojećem, nešto podužem tekstu predstavićemo sve tehničke detalje i utiske sa testa Honde CRF1000L Africa Twin... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 18, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao. Sjajan odnos test/putopis. Edit: Nego da ne brojim, koliko puta si bušio prednju gumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Octobar 18, 2019 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan tekst. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Singularitet said: Pročitao. Sjajan odnos test/putopis. Edit: Nego da ne brojim, koliko puta si bušio prednju gumu? Tri puta. Jednom k'o nijednom, a gde su dva - tu su i tri Uporan dečko Ps. Fala vi. Drago mi je da vam se test dopada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 18, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Prva liga, nema šta. Par puta mi baš bilo krivo što nisam prisutan jer vam je bio super provod u mom omiljenom (pa 10 mesta prazno) okruženju - prirodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 67 Napisano Octobar 21, 2019 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na tekstu, lepo napisano, a i slike su odlicno ispratile pricu (stender ti se zamerio opasno ) Eto i sve sto je neka zamerka su "kao" ispravili na novom modelu pa cemo videti uskoro na sajmu (stigle karte , pa cu okaciti i neku sliku uzivo). Inace 1100 dostupna od aprila, maja kod nas (bar tako kazu u Delti). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 21, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad si me podsetio na nedostatak centralnog štendera, zna li ko gde je best buy opcija i kako dobaviti isti. U glavi mi se motaju 3 opcije: - Neki brend aftermarket kao što je SW Motech, što je oko 200€ + slanje, carina, porez... - Seba, ne znam koliko bi koštao i kakav je sa štenderima i - Aliexpres, cirka 100-120€ uz manju naznačenu cenu, pa ako prođe prođe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 67 Napisano Octobar 21, 2019 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam OEM. Swmotech hvale, mnogi ga stavljaju, ako je 200e ovde, a Kinez 120e pa još carina, porez, mala je razlika. Ja sve od njih što sam stavljao je vrhunski, stvarno kvalitetna oprema. Pre bi da mi Seba napravi nego ti kinezi, da je ušteda duplo pa da probaš, ovako... Sad videh da si napisao svm slanje od preko, jesi gledao koliko je kod nas, ducati(burnout) su zastupnici pa da vidiš sa njima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 21, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Proveriću baš sa njima. Hvala na odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Octobar 22, 2019 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 23, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Update: Avansirao i naručio SW-Motech kod domaćeg zastupnika, mada mi racio kaže da je to gvožđurija kao i kod Alija, nema tu neke filozofije, ali ajde... Cena ista kao i napolju. Elem ova 2020 je lepa kao lutka (a mislio sam da ne može lepše), mada mi se uključuje u "hi-tech" trku sa GS-om, što samo po sebi nije loše, ali nabija cenu ozbiljno. Bem li ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 67 Napisano Octobar 24, 2019 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, isti djavo cena, svakako bolje ovde, oni ti čak to i nameste (iako je prosto baš). Oko čvrstine ne znam kakvi su kinezi, ali SWmotech je odličan, meni to nije mrdnulo, a imao sam neke "padove" i "čukanje", kako Africa tako i nosači, ni da mrdne. A 1100 je ko lutka, ali Adventure DCT sa onom ES suspenzijom 20k sa nešto dodatne opreme ode to na 22-23, odlepili japanci skroz. Novo i po meni vrlo korisno što podržava Apple car play, ko ima Apple telefon. Android auto na žalost na motorima nije moguć (ovo google odugovlači tj. slabo su zainteresovani da naprave) tako da ne treba dodatna navigacija, pa bar manje sprava na kormanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 24, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Video na nekim belosvetskim predstavljanjima AT2020 da pominju i Android, tipa obećala fabrika uskoro... Nego, uskoro me očekuje prezuvanje. Ima li neka preporuka za obuću? S tim da bih voleo da prednja i zadnja guma budu uparene. Ne znam kako se ponašaju one mešovito on/off varijante (tipa Pirelli MT 60). Pretežno gazim asfalt, ali je lepo da se ponekad siđe sa njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 67 Napisano Octobar 24, 2019 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da to nece skoro, to je prica od novog Goldwinga (posto je to prvi motor koi ima to i sad Africa), isli su iz Honde na dogovor sa ljudima iz Appla i oni su to odmah odradili, a u Googlu rekli to nam nije u planu u skorije vreme, bice, ali kad dodje na red. Imaju prepiske o tome na google supportu. Za gume ni ja nisam pametan, sve ono 90/10-80/20 je u stvari cist onroad, a za mesovito (inace ja sam primarno zato i uzeo afriku) mora 50/50, meni se cini, Heidenau K60 Scout mi se cini da je to. U svakom slucaju ja kad sprzim ove pireli skorpije sto sam stavio ici cu na ovako nesto, ako ne promenim motor i uzmem nesto trece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Octobar 25, 2019 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte novi Dunlop Trailmax Mission...deluje zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 25, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Strah me od tih Dunlop jer su se fabričke očajno pokazale. Generalno me interesuje neka 50/50 ili 60/40 varijanta, ali takvu gumu nisam do sad vozio i ne znam šta da očekujem. Da li na asfaltu može da se nosi sa road gumama što se tiče gripa, kako se obaraju, buka...? Takođe, vrede li što off road ili je u pitanju preterani kompromis i šminka? Da ne bude da ne valjaju ni za jedno ni za drugo. Ako neko ima iskustva bio bih zahvalan da pročitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Octobar 25, 2019 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja na Teneri vozim već drugi set Trailsmart Max, i guma mi je vrhunska. Pre nje sam vozio Scorpion Trail II, koja bi trebala da je superiornija, barem po testovima, ali je meni Dunlop bolje legao. Inace, vozao sam par puta novu Africu Adv DCT i sa serijskim gumama za koje se slazem da nisu nesto, a nakon toga i sa Anakee Wild koja je vrhunska guma sto se tice kompromisa on/off. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 67 Napisano Februar 20, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ko hoce da se igra sa novim ekranom na novoj Africi (1100) simulator AFRICA TWIN MULTI INFORMATION DISPLAY SIMULATOR | Honda POWERSPORTS.HONDA.COM Ajde da napisem malo i za tubeless konverziju sto sam odradio, posto se vozilo non stop (inace vozim cele godine, idem na posao skuterom, motor vikendom i ture kojekuda,sem kad je bas neki led, sneg, ludnica). Dakle, tubeless radi odlicno, cak i kad je motor stajao 2-3 nedelje da se ne vozi, nista pustilo, drzi sve super, nikakvih problema na putu i slicno, tako da za svaku preporuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 4125 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16517 Napisano Februar 20, 2020 Integrisan, 4946 postova Prijavi odgovor kao problematičan O ne posle ovog klipa staroj africi ce na oglasima opasti cena na 500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...