Sailor 6 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan novi izduvi za hayabusu 2008 :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 5, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan jaaaaako ruzno za moj ukus,kao i B-King Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 5, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pfuj,,lonci izgledaju futuristicki,,jako odvratno,,, :Plepse bi mu stojalo par akrapovcica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 5, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ocena: ČISTA DESETKA!!! Tema: Kako ružan motor napraviti JOŠ ružnijim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ocena: ČISTA DESETKA!!! Tema: Kako ružan motor napraviti JOŠ ružnijim? Može i to...zamisli ga sa tablicom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Januar 6, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ne znaju vishe shta da izmisle i po chemu da se razlikuju pa se takmiche ko ce ruzhniji motor da napravi a nekad je busa bila lep motor... ona bela shto je bila u oglasima je izmislila dizajn za ovu... imam utisak da cemo pamtiti neke starije modele kao shto sad pamtimo 954... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan A, ovaj, meni se ovo svidja... Mozda uzivo ne izgleda tako lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...