InkaBar 8 Napisano Jul 7, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi full kramponke precnika 17", obe, prednja 120 (ako ima uze jos bolje), zadnja 150. Velicina profila manje bitna. Bilo bi dobro da su polovne/jeftinije... dot nebitan, stanje od presudnog znacaja. Pozdrav Nikola 060/666-30-13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jul 8, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan reseno. lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Zbog debila prinudjen sam da nastavim svoju potraznju za gumama. U medjuvremenu sam nabavio ovu od 150, dakle TREBA MI 120/70-80-90 R17 SA KRAMPONIMA. Unapred zahvalan, Nikola! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 15, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Nova Heidenau K74 120/90-17 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jul 16, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi, to ce mi biti rezerva ako bas nista jeftinije ne naidje, puno mi je da dam tu lovu za par voznjica godisnje... U svakom slucaju sam zahvalan! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 16, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na sta ces ih montirati ako nije tajhna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jul 17, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan husky sm610... zove me blato! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 17, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan hmm... nadam se da znas u sta se upustas. Pravac teretana dok ne stignu gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jul 18, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan jel ima nesto sto ja ne znam?? ima 136kg, valjda to i nije previse za.....aaa, skapirao sam, ma ne mislim ja na kros stazu! Cilj mi je da idem u enduro voznjice po livadama sa ostalim 'kravama' (svi smo po 600ccm), ali kad vec moram da menjam gume hocu da stavim krampone, cuo sam da endurace hoce da klizaju tamo gde cu ici. ako imas neki savet DAJ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 18, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja se samo cesem gdje mene svrbi. Ne mora da bude strasno, ali ja kontam ovako nekako: 600 ccm motor, a neophodni su kramponi => trebace tu i misica i kondicije. Nije to nista strasno, cak je i zdravo. Javi kad idete, mozda i ja nesto organizujem sa mojom testerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jul 18, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Vazi se! Sent from my PAP4500DUO using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan ...i dalje nemam gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...