Jump to content

Moto Zajednica

Od slavije ka fransu I obrnuto

Recommended Posts

• Rodjena na motoru, 735 postova
  • Motocikl: Honda hornet - Night Fury

Pozajmicu kamericu od drugara kako bih mogla da snimim kamikaze koje me seku svaki put kad idem u dnevnu smenu...pa cu da razmislim I o nosenju snimka u policiju... svaka dnevna smena-ista prica... uhhhhh :angry:

Sent from my Televizor

Pa zar bi stvarno prijavila kolegu bajkera??? :stabre:

Kolegu bajkera u kolima...DA (ne bih znala da li je bajker ili ne)....a kolege na motorima ne...jer zapravo ih ni nema da to rade...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1080 postova
  • Motocikl: Bev 250ie.

Jeste jako zeznuta deonica....dosta vozaca ne obrati paznju na signalizaciju nego vozi po navici...

Mislim da se rezim menja u 12 sati...a onaj ko tuda retko prolazi pre 12 po inerciji vozi srednjom trakom ka hramu....

Jos jedna nezgodna situacija na tom delu puta je kod veterinarskog, gde vozaci koji dolaze iz pravca autokomande skrecu i presecaju sve tri trake vrlo cesto bez gledanja...

Tu sam dva puta mogao da se zakucam u kretene...

• Zainteresovan, 620 postova
  • Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa

Promene rezima je u 10h,kad prodje spic.Desavalo se masu puta da natrcim na vozilo u kontra smeru ali znam za jadac pa lagano.Sto neko rece,iskacu i z Slavije pravo u srednju bez gledanja.A i dole kod Infektivne i Veterinarskog cesto se desava da indijanci skrecu preko tri trake a plus sto je asfalt sav grbav.Takodje,skretanje u Tirsovu iz pravca Hrama,narocito vozila iz unutrasnjosti,direkt levo pa kako god :lud:

• Svrati ponekad, 178 postova
  • Motocikl: Kymco Super 9

Kada se tu spustam prema Slaviji, uvek pustim nekog zamorca da ide kolima ispred mene tako da ako neko izleti, necu ja stradati.

• Malinar u pokusaju, 1705 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

U tom bulevaru mi se nikada to nije desilo sto apsolutno ne znaci da Nensi nije u pravu, ali mi se to dogodilo dva puta u ulici koja ide uz Kalemegdan (Pariska i Tadeusa Koscuska). Generalno, treba konstantno voditi racuna kada su ulice sa takvom signalizacijom u pitanju.

Isti slucaj i meni pre neki dan, preznoji me covek, ali je ovde(kod Kalisa), skoro uvek zeleno za 2 trake od zoo vrta ka sabornoj crkvi, a 1 traka u suprotnom smeru, pa se valjda ljudi i navikli.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja