.shuLe 0 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Okolina Smedereva Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koliko košta održavanje na godišnjem nivou za mito, rs, i nsr(125cc sve)? Nisam našao nigde ovu temu, ako postoji negde molim da me uputite na pravu unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Jul 7, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pa to niko nemoze da ti napise jer zavisi kako vozis, koliko vozis, gde vozis, koje i kakve delove stavljas(gume, svecice, filtere) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dugonjic Stefan 2 Napisano Jul 10, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Aprilia Rs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ja RS 125 i RS 250. Samo sipaj kvalitetno ulje i ne bi trebalo da imas nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5109 Napisano Jul 10, 2013 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gume oko 200€ par ali mogu da ti traju par sezona, lanac i lančanici oko 130-150€ isto traju par sezona ako se održavaju. Pločice i ulje u kočnicama je kao kod svih motora Uglavnom minimum 300€ za redovno održavanje + ulje i gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...