savke 643 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Od skoro je nesto pocelo da me vuce ka fotografiji i foto aparatima te se odlucim i uzmem Fuji S3200..e sad posto mi je ovo prvi ozbiljniji aparat mozete mi preneti neke utiske ako ste ga posedovali i da li ste bili zadovolji sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Jul 3, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Bezi dalje od njega.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jul 3, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Fak ju,znao sam da ces se samo ti oglasiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 3, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan uzela jedna moja drugarica s4000 (slično tom tvom) pre mesec dana. fotografiše makro uglavnom. super su joj fotkice. lepo oštre, lepe boje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...