lasko 114 Napisano Jul 1, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,molio bih vas za pomoc oko resavanja problema na mom motoru.Jednom mi se pregrejao motor i otisao je dihtung glave a zatim i semerinzi vodene pumpe...Kupili smo nov dihtung i semeringe(oba komada),namestili,sipali antiftiz g30 u hladnjak i provozao sam motor lagano po putu..Nisam presao ni 5km,kazaljka za temperaturu je bila na granici izmedju crvenog i plavog.Otvorili smo cep hladnjaka i na leru dali gas i pumpa lepo uvlaci antifriz,radi savrseno...Da li neko zna u cemu je problem?Antifriz nigde ne curi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 1, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima vazduha u sistemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Jul 1, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan mozda je blokirao termostat u zatvorenom polozaju. Pipaj creva i proveri da li vruca voda cirkulise kroz hladnjak kad se motor zagreje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Jul 1, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Imas vazdusni cep u sistemu, ili termostat ne otvara. Ostavi preko noci sve otvoreno(sve cepove) i malo, malo pa mu stiskaj creva koja su ti prilazna, moze da se desi da vazduh sam izadje i moraces u tom slucaju da dolijes malo tecnosti. Postoji sistem za obezvazdusenje, ali je malo kompl. za coveka bez iskustva. Ako ne bude efekta, istoci sve, kupi u apoteci sistem za infuziju i kap po kap. Tako ne moze nahvatati vazduh. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Jul 1, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nisi dobro izluftao sistem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Jul 1, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na ovako brzim odgovorima..Videcu sutra sta je sa tim termostatom,mozda stvarno ostaje zatvoren .A ko je on ok onda cu da izbacim vazduh iz sistema i nadam se da ce da bude sve u redu...Ne znam sta bi trece moglo da bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano Jul 1, 2013 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan E jbg a taman si ga uzeo... JEL VIDIŠ SAD DA JE TOMOS NENADJEBIV ??!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Jul 1, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Provericu sutra termostat,nego,jel se on nalazi na glavi ili u crevu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Jul 1, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan E jbg a taman si ga uzeo... JEL VIDIŠ SAD DA JE TOMOS NENADJEBIV ??!! Jbg,ne mozes da verujes koliko sam se iznervirao...Pa stvarno,sto se tice odrzavanja,jeste...Ali kad se sedne na njega,druga prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Jul 1, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da je na glavi Provericu sutra termostat,nego,jel se on nalazi na glavi ili u crevu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Proveris termostat kao sto kazu momci i jer si sipao samo antifriz? probaj da ga razblazis malo ako je 100% ,meni je to na Cagivi spustilo temperaturu za nekih 10C,sipao sam 100% i isto tako je brzo dizao temperaturu dok ga nisam razblazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Proveris termostat kao sto kazu momci i jer si sipao samo antifriz? probaj da ga razblazis malo ako je 100% ,meni je to na Cagivi spustilo temperaturu za nekih 10C,sipao sam 100% i isto tako je brzo dizao temperaturu dok ga nisam razblazio Da samo antifriz..Pa antifriz bi trebao da ima vecu temperaturu kljucanja od vode,onda kad sipas vodu trebao bi jos vise da podize temperaturu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Proveris termostat kao sto kazu momci i jer si sipao samo antifriz? probaj da ga razblazis malo ako je 100% ,meni je to na Cagivi spustilo temperaturu za nekih 10C,sipao sam 100% i isto tako je brzo dizao temperaturu dok ga nisam razblazio Da samo antifriz..Pa antifriz bi trebao da ima vecu temperaturu kljucanja od vode,onda kad sipas vodu trebao bi jos vise da podize temperaturu... Razblazi ti to na 25% pa javi dal ima promene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jerkoqq 0 Napisano Septembar 17, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,molio bih vas za pomoc oko resavanja problema na mom motoru.Jednom mi se pregrejao motor i otisao je dihtung glave a zatim i semerinzi vodene pumpe...Kupili smo nov dihtung i semeringe(oba komada),namestili,sipali antiftiz g30 u hladnjak i provozao sam motor lagano po putu..Nisam presao ni 5km,kazaljka za temperaturu je bila na granici izmedju crvenog i plavog.Otvorili smo cep hladnjaka i na leru dali gas i pumpa lepo uvlaci antifriz,radi savrseno...Da li neko zna u cemu je problem?Antifriz nigde ne curi.. Jesil napravio, jesil provjerio termostat, gdje se nalazi... i ja imam slican kvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...