Jump to content

Moto Zajednica

Silen(t) blokovi zadnjek lancanika honda cm 125

Recommended Posts

• U prolazu, 17 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 125,HONDA CM 125

Drugovi i drugarice,Gospodo i gospodje!

Doslo je vreme da zamenim prednji i zadnji lancanik kao i lanac od moje honde cm 125,bilo je dosta lufta na zadnjem lancaniku(silent blokici) a i na prednjem.Sada sam nekako nasao na sajtu web prodavnica moto-bike.rs odgovarajuce lancanike i lanac ali silent blokova nema.Vec evo 2 dana trazim nekoga ko prodaje ili pravi iste ali ni traga ne nalazim.Ove nase razne moto kuce sa bombasticnim imenima nude uglavnom skoro svi ulja,maziva,aditive,obucu,odecu,kofere i kacige a delove vrlooo malo,to se ne odnosi samo na moju hondu vec uopsteno za sve motore vrlo malo izbora delova ili ako neko i ima je opis nejasan jedino eto sam na moto-bike-u nasao iste delove sve osim silent blokova (nije da ih hvalim) jer tamo sve stoji za koji tip motora iz koje godine.Delove jos nisam narucio i kostalo bi me to sve preko njih(moto bike) oko 40 E mozda nesto manje.

Ja se bas raspricao pa zaboravio da pitam najvaznije ukoliko neko zna gde se mogu naci ti SILEN(T) BLOKOVI!!!:zbunjen:

Unapred hvala!

Pozdrav :zdravo:

i

Ziveli :Mina:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja