Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem hard enduro ili full cross

Recommended Posts

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm
  • Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

sve sam to pregledao, od njih mi je jedino yamaha zanimljiva , crf me ne zanima ni u jednoj kombinaciji pogotovo sto su ovi vecina bez papira a i jednostavno drugari su imali jako losa iskustva. Yamaha me interesuje ali cekam jos uvek da se pojavi neki hard enduro , jos ako je cvaja 250-300 ,bilo bi idealno. Ipak je mnogo laksa za sumu, manje se greje a i odrzavanje je znatno jeftinije.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Andragog, 4985 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Bila je Yamaha WR 426 registrovana, 2001 do skoro, mislim da je iz Pozarevca za 1900e , verovatno si video???

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Ja sam moj takav isto 2006-o god. prodao za 2500 i to registrovan inace bio je u extra stanju .

Sad sam tek prociotao da trazis i 2t ali mislim da se podosta greju u sumi i ono stani kreni slajfuj .

Inace sto se voznje tice uzeo si biciklu ( misim po tezini i voznju ) sa opakom masinom koja ne trosi mnogo iako je 2t . Moj je trosio najvise 8 l i to sve u prvoj i zesce maltretiranje .

E da da kazem da sam morao da stavim ventilator jer je imao obicaj da se pregreva .

Srecno da se vozis !!!!!

Ja sam moj takav isto 2006-o god. prodao za 2500 i to registrovan inace bio je u extra stanju .

Sad sam tek prociotao da trazis i 2t ali mislim da se podosta greju u sumi i ono stani kreni slajfuj .

Inace sto se voznje tice uzeo si biciklu ( misim po tezini i voznju ) sa opakom masinom koja ne trosi mnogo iako je 2t . Moj je trosio najvise 8 l i to sve u prvoj i zesce maltretiranje .

E da da kazem da sam morao da stavim ventilator jer je imao obicaj da se pregreva .

Srecno da se vozis !!!!!

ja sasm razumeo da je jedna od prednosti 2t naspram 4t pored manje tezine i ta sto se manje greje, e sad videcemo kako se ponasa, ventilator je najmanji problem jer vidim da ima instalaciju za sve zivo pa ce neki kablic da nakacimo i na ventilator. Motor nije na prodaju pa ne znam zato je bitna kolika je cena. Platio sam koliko mislim da je realno, ako ga ne daj boze budem prodavao opet cu traziti koliko mislim da je realno. A tad ce se znati koja je cena. A tebi gsospodine kepo cu da kazem cenu nikad....ti odmah raspricas

Kepo, kako ne razumes, kako da ga proda sutra i zaradi na njemu ako sad kaze koliko ga je platio :)

eto ga neko ko razume poentu...jbt ljudi pa ja zivim od toga....za mesec dana kad ga stavim na oglas svi ce da kazu pa ti hoces da zaradis na nama, mislim da se razumemo i hocu ja ali bar da ne znate koliko :)

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja