Šarba 1048 Napisano Jul 21, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3230326/honda_crf_450/ http://www.polovniautomobili.com/oglas3353535/honda_crf_450_r/ http://www.polovniautomobili.com/oglas3222259/honda_crf450r/ http://www.polovniautomobili.com/oglas2969195/honda_crf_250_r/ http://www.polovniautomobili.com/oglas3584965/yamaha_yz_450_f/ http://www.polovniautomobili.com/oglas3648853/suzuki_rmz/ Ima tu jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 21, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sve sam to pregledao, od njih mi je jedino yamaha zanimljiva , crf me ne zanima ni u jednoj kombinaciji pogotovo sto su ovi vecina bez papira a i jednostavno drugari su imali jako losa iskustva. Yamaha me interesuje ali cekam jos uvek da se pojavi neki hard enduro , jos ako je cvaja 250-300 ,bilo bi idealno. Ipak je mnogo laksa za sumu, manje se greje a i odrzavanje je znatno jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano Jul 23, 2013 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bila je Yamaha WR 426 registrovana, 2001 do skoro, mislim da je iz Pozarevca za 1900e , verovatno si video??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nisam, imas link? kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano Jul 23, 2013 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nema je vise u oglasima, ja sam sacuvao link ali je vise nema, istekao oglas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano Jul 23, 2013 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto HUSQVARNA WR250, '99, dvotaktna, ocarinjena. 065/508-7039 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan imam vec jednog oldtimera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 24, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan zavrsena potraga...kupljeno danas exc250 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 24, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jul 24, 2013 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Super, sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 25, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan cetitam! koliko parica i koje god ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan 2004 godiste...zadovoljan sam cenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 2004 godiste...zadovoljan sam cenom u cemu je problem pa ne sme da se zna cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 25, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj takav isto 2006-o god. prodao za 2500 i to registrovan inace bio je u extra stanju . Sad sam tek prociotao da trazis i 2t ali mislim da se podosta greju u sumi i ono stani kreni slajfuj . Inace sto se voznje tice uzeo si biciklu ( misim po tezini i voznju ) sa opakom masinom koja ne trosi mnogo iako je 2t . Moj je trosio najvise 8 l i to sve u prvoj i zesce maltretiranje . E da da kazem da sam morao da stavim ventilator jer je imao obicaj da se pregreva . Srecno da se vozis !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj takav isto 2006-o god. prodao za 2500 i to registrovan inace bio je u extra stanju . Sad sam tek prociotao da trazis i 2t ali mislim da se podosta greju u sumi i ono stani kreni slajfuj . Inace sto se voznje tice uzeo si biciklu ( misim po tezini i voznju ) sa opakom masinom koja ne trosi mnogo iako je 2t . Moj je trosio najvise 8 l i to sve u prvoj i zesce maltretiranje . E da da kazem da sam morao da stavim ventilator jer je imao obicaj da se pregreva . Srecno da se vozis !!!!! ja sasm razumeo da je jedna od prednosti 2t naspram 4t pored manje tezine i ta sto se manje greje, e sad videcemo kako se ponasa, ventilator je najmanji problem jer vidim da ima instalaciju za sve zivo pa ce neki kablic da nakacimo i na ventilator. Motor nije na prodaju pa ne znam zato je bitna kolika je cena. Platio sam koliko mislim da je realno, ako ga ne daj boze budem prodavao opet cu traziti koliko mislim da je realno. A tad ce se znati koja je cena. A tebi gsospodine kepo cu da kazem cenu nikad....ti odmah raspricas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Jul 25, 2013 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, kako ne razumes, kako da ga proda sutra i zaradi na njemu ako sad kaze koliko ga je platio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, kako ne razumes, kako da ga proda sutra i zaradi na njemu ako sad kaze koliko ga je platio eto ga neko ko razume poentu...jbt ljudi pa ja zivim od toga....za mesec dana kad ga stavim na oglas svi ce da kazu pa ti hoces da zaradis na nama, mislim da se razumemo i hocu ja ali bar da ne znate koliko 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko je mala maca ... U sreci da ga vozis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...