to crank 5377 Napisano Januar 20, 2010 Integrisan, 13068 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto su zadnji blatobran, nosac akumulatora i gepek izliveni iz jednog dela, tako da kada bih ga skinuo morao bih da pravim pola motora ispocetka. Cini mi se da je rboban hteo da stavi podrep ali da je bas zbog toga i odustao. Kapiram. Kod mene je blatobran/nosač migavaca bio zakačen zavrtnjima i žabicama. Podrep/nosač akumulatora ostaje na motoru. A da ga secneš pa da napraviš samo nosač tablice i nigavaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 21, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako nabavim drugi fabricki podrep, zao mi da ovaj kasapim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan zanemari kako su pričvršćeni prstenovi, ovo je radna verzija kao i ceo motor hahaha ;D kao što vidiš postoje razlike između dva prstena, kod jednog su zarezi duboki i ređi a kod drugog plitki i dosta česti i to je po meni bolje. diode su jako bitne, ove su po 45 din komad i jbg bolje i nije moglo. inače uveče se vide jako priostojno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima od 17-900din. Tako i izgledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Mozes mi reci sa cime si namazaokalup da se posle lako odvoji poliester? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 29, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Vosak (Formula Five) i PVA odvajac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 29, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Vosak (Formula Five) i PVA odvajac. Jos uvek neprevazidjeni odvajaci, secam se da je cale koristio njih jos kad sam bio dete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Januar 30, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Gde to ima da se kupi? To je ovo sivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 30, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na sivu boju unutar kalupa, to je dzelkot, prvi sloj koji se nanosi pri odlivanju poliestera. Formula five vosak i PVA odvajac mozes kupiti u BG model shop-u. ( http://bgmodelshop.com/ ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Nucleus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Mart 28, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,hvala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan I od mene bravo, bravo Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 29, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Nucleus, svaka cast! stvarno nemam reci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola87bgd 0 Napisano Mart 30, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nemam sta reci osim,bravo svaka cast,odusevljen sam.vidi se da je ulozeno mnoooogo truda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Mart 31, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...