SHOKLA 1747 Napisano Jun 25, 2013 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Posto se pojavio motocikl koji me bas-bas zanima, evo moje Hondice u ponudi: HONDA NT 650 V - DEAUVILLE Zapremina motora 647ccm. Snaga 37 kW. Godina proizvodnje 2001. Presla 62.500km. Uvezena iz CH 2011.god, prvi sam vlasnik kod nas. Na mom je imenu. Registrovana pre par dana (do 19.06.2014.god, dodatno osiguranje putnika). Nedavno zamenjeno ulje i filter ulja. Gume na pola zivota, ici ce do kraja sezone. Diskovi, ram i ogibljenje bez zamerke. Motocikl potpuno ispravan (masina i menjac). Fabricki alat i user manual. Fabricka 2 vizira, standardni i poviseni. 2 originalna kljuca. Ima sitnijih ostecenja-ogrebotina od normalne upotrebe. Prodaje se bez kofera, nosaca kofera i tank-torbe. CENA 2650e. Nenad Kladovo 063/80-90-314 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Motor zvani "ZELJA" je otisao... :-((( Moju "Kravicu" povlacim iz ponude. Druzicemo se mi, cini mi se jos dugo....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Avgust 9, 2013 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Motor zvani "ZELJA" je otisao... :-((( Moju "Kravicu" povlacim iz ponude. Druzicemo se mi, cini mi se jos dugo....... Ili... Ako je neko ipak zainteresovan, kontaktirajte me bez ustezanja. Neke kolege su se u medjuvremenu javile, neki se raspituju, a neki su motor i isprobali, tako da cenim da je ovo zanimljiva spravica-Kravica. A i cena je za ovo godiste skroz OK. Oglas ponovo aktivan!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Avgust 9, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan I...srecno sa prodajom drug! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Avgust 10, 2013 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan I...srecno sa prodajom drug! Hvala, hvala kolega!!! Sta ces, usao mi je crv u glavu, i zagrejala se guzica da se nesto promeni, da se isproba nesto malkice drugacije... PS. Danaske ce "Kravica" biti na Srebrnom Jezeru u poslepodnevnim i vecernjim satima, tako da se moze i videti, prouciti, opipati, omirisati... DEGUSTACIJA JE BESPLATNA!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 9, 2013 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas podsetim: Dobar motor u ponudi!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan A da nismo samo na forumu prisutni, vec ponekad i na putevima, evo i dokaza... BRM-BRM-BRM...!!! :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 7, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Prvi post u ovom oglasu postavljen je pre 6 meseci i nekoliko dana, i predjena koilometraza iznosila je 62500km. Sada je vec sledeca godina, a stanje na km-satu je: Dakle, za cele pola sezone, presao sam ovim motociklom celih 1.300km. Mnogo ili malo, nemam pojma, ali, motorce je i dalje u ponudi pod istim uslovima. Ukoliko neko zeli da uzme bas dobru i proverenu masinu, ovo je prilika. PS: Srecan Bozic svim kolegama i ljudima dobre volje!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 7, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas joj dobro tepas. Evo vec 10 godina mi se vrzma po glavi, za radnu kobilu (poceo sa revere, pa onda nastavio sa deuvile) i uvijek me baci u dilemu kad je vidim, bilo na slici ili uzivo. Pouzdana, malo trosi, kardan, zastita od vjetra, koferi, gume vjecne i jebeni nedostatak snage. Ali da ima i to, to bi vec bila naucna fantastika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan @GhostMile Prvi Motor koji mi je zapao za oko kada sam pre 2 god. resio da sa 250 ccm predjem na nesto vece. I dan danas zastanem i zavirujem kad je vidim, nikako ne izlazi iz glave. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 7, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Bas joj dobro tepas. Evo vec 10 godina mi se vrzma po glavi, za radnu kobilu (poceo sa revere, pa onda nastavio sa deuvile) i uvijek me baci u dilemu kad je vidim, bilo na slici ili uzivo. Pouzdana, malo trosi, kardan, zastita od vjetra, koferi, gume vjecne i jebeni nedostatak snage. Ali da ima i to, to bi vec bila naucna fantastika. A zasto ne pomenu i one Zlatne Brembo kocnice...??? :-D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 7, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas joj dobro tepas. Evo vec 10 godina mi se vrzma po glavi, za radnu kobilu (poceo sa revere, pa onda nastavio sa deuvile) i uvijek me baci u dilemu kad je vidim, bilo na slici ili uzivo. Pouzdana, malo trosi, kardan, zastita od vjetra, koferi, gume vjecne i jebeni nedostatak snage. Ali da ima i to, to bi vec bila naucna fantastika. A zasto ne pomenu i one Zlatne Brembo kocnice...??? :-D Pa nikad nije bilo potrebe da o njima razmisljam. Zaustavljanje joj nije problem. Problem ce ti biti ovo prodati. Treba neko racionalan, zreo, koji zna da cijeni sve sto ovaj motor pruza, a da mu mega power nije uslov broj 1. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Januar 8, 2014 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan GhostMille, ja bih je kupio ali nezaposlenost ubi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Februar 16, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan UP!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 17, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je Honda u pitanju... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Mart 24, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je Honda u pitanju... :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano April 21, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan 2500e!!! Za oko dva meseca istice registracija, i registrovao bih drugi motocikl, pa je i cena sisla dole. Kilometraza, nesto sitno preko 64000km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano April 29, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko novih fotki od pre par dana, mozda nekome i zagolicaju mastu...: Pocela je sezona, lepo vreme mami na puteve, pa se i motorce povremeno vozika, tako da je kilometraza u blagom porastu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Maj 15, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Motor koji me BAS_BAS zanima se pojavio u ponudi. Voleo bih da udomim ovu moju "Kravicu", i pazarim ono sto mi odavno ne da mira. Ukoliko ima zainteresovanih, ne stidite se, nazovite, pocastite sebe stvarno dobrim motorcetom. Jedna sveza fotka sa nedavne voznje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Maj 18, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju je ovo, bez/zlatno metalik motorce, koje se danas vozikalo u drustvu pravih motora. Samo da napomenem, da ne bude zabune, da se ne preskoci oglas, i da se ne zaboravi... A vezano za prethodni post, samo ovde, na ovim oglasima, na ovom forumu, i samo na odredjeno vreme, CENA 2400e!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Maj 29, 2014 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan Motor koji me BAS_BAS zanima se pojavio u ponudi. Voleo bih da udomim ovu moju "Kravicu", i pazarim ono sto mi odavno ne da mira. Ukoliko ima zainteresovanih, ne stidite se, nazovite, pocastite sebe stvarno dobrim motorcetom. Jedna sveza fotka sa nedavne voznje: Shokla gledam ovu sliku na kojoj sedis na deauvillu pa me interesuje koliko si visok pokusavam da zakljucim kako bi meni odgovarala gabaritima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 29, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam,sticajem okolnosti, zagledao i probao ovaj motor. Inače sam "visok"177cm i kraćim nogama a dohvat mi je punim stopalom,mase 94kg, i sa ženom od 70kg veoma konforan. Ko voli, odlična je prilika jer je primerak zbilja bez mane, samo je pitanje dogovora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Maj 29, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Motor koji me BAS_BAS zanima se pojavio u ponudi. Voleo bih da udomim ovu moju "Kravicu", i pazarim ono sto mi odavno ne da mira. Ukoliko ima zainteresovanih, ne stidite se, nazovite, pocastite sebe stvarno dobrim motorcetom. Jedna sveza fotka sa nedavne voznje: Shokla gledam ovu sliku na kojoj sedis na deauvillu pa me interesuje koliko si visok pokusavam da zakljucim kako bi meni odgovarala gabaritima... 178cm visine, oko 85kg mase (neko vise, ali da ne cepidlacimo... ), 44god, 42 br obuce, 15+cm... Jos nesto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Maj 29, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam,sticajem okolnosti, zagledao i probao ovaj motor. Inače sam "visok"177cm i kraćim nogama a dohvat mi je punim stopalom,mase 94kg, i sa ženom od 70kg veoma konforan. Ko voli, odlična je prilika jer je primerak zbilja bez mane, samo je pitanje dogovora. Hvala na preporuci Komso. Nego, pitam se zasto su vlasnici XJ900-ki poceli da gledaju nejake Deauville (pored tebe, sada i "cvesa")? Da nije u pitanju to sto je HONDA??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jun 9, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan UP!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...