Jump to content

Moto Zajednica

rotax 123

Recommended Posts

• U prolazu, 36 postova

nije bendiks otvorio sam poklopac sa desne strane i izgleda da nema zupcanika onog najveceg na zamajcu

ima jedan mali zupcanik do anasera pa nesto sto lici na lezaj pa drugi zupcanik pa opruga i to sve lepo iskoci kad zaverglam ali nema gde da ukopca taj zupcanik

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

nije bendiks otvorio sam poklopac sa desne strane i izgleda da nema zupcanika onog najveceg na zamajcu

ima jedan mali zupcanik do anasera pa nesto sto lici na lezaj pa drugi zupcanik pa opruga i to sve lepo iskoci kad zaverglam ali nema gde da ukopca taj zupcanik

kako bre nema zupcanika?da ga nije neko mako ???pa valjda imas zupcanik na magnetu?????mislim trebao bi da ga imas ???

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

Meni nije jasno kako si palio motor do sada ako nisi imao onaj najveci zupcanik (ako si ga uopste i palio)?

Bendiks i fraj lauf (nemacki) - free weel (eng.) nisu iste stvari. Na autu imas bendiks a nemas fraj lauf. Ja na motoru imam fraj lauf a nemam bendiks.

nemam vremena za objasnjenje.

Poz

• U prolazu, 36 postova

uzeo sam ga u septembru,palio sam motor na gurku mislio sam da je anaser pokvaren

i sad preko zime resio da ga malo sredim, namestim paljenje i ja skinem anaser on radi krenem dalje da rasturam i vidim da stoje zupcanici jedan do anasera i jedan do magneta i da to sve kad zaverglam lepo iskoci i okrece ali nema zupcanika na magnetu

jer ima sanse da nadjem negde  da skinem sa druge aprilie i da uzmem mere i napravim zupcanik

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

pa izgleda da je tu neko promenio paljenje na motoru to jest magnet,,jel imas ti regler na njemu i sve ostalo mislim jel ti puni akumulator  ???

• U prolazu, 74 postova

nisam siguran da ti fali neki deo meni se desila slicna situacija ali zbog otpustanja centralne matice na zamajcu to sam stego onako posteno i paljenje je proradilo.

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: CBR 954RR

trebalo bi da ima .. pogledaj po oglasima ima tih aprilija u delovima pa nadji nesto.. mozda bi i moglo da se napavi ali tesko posto trebas da imas original pa da se po njemu napravi i to ..

• Drug član, 1261 postova

zupcanik na magnetu se ne srafi vec stoji na kajlama, cesto se desi da se pojede pa ga skinu. Verovatnije da ti magnet potice sa nekog drugog rotaxa recimo 122 sa nekog enduro motora bez anlasera. Inace mislim da Goras iz kragujevca ima par razvaljenih 123ki pa pitaj da ti proda samo zupcanik na magnetu (igrom slucaja sam mu poklonio svoj, na magnetu koji je okrenuo kajlu.

GORAS 0641571517

• U prolazu, 36 postova

problem je sto sam ja nabavio zupcanik i nekako skinuo sa starog pokvarenog magneta

ali je moj magnet dosta ostecen i ima lufta pa mora da se pravi biksna i da se greje, navlaci...

i slucajno nabavim celu masinu od rs 125 http://www.ricardo.ch/accdb/viewItem.asp?IDI=530094866 koji je zakovao ali se nadam da je magnet isti i da valja

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja