milijas 1 Napisano Januar 4, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan kad pritisnem dugme za start anaser krene da vrti ali ne pali motor nego samo zuji jer zna neko sta je u pitanju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6104 Napisano Januar 4, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da ti nije crko fraj lauf??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 4, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan bendiks.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 4, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan da ti nije crko fraj lauf??? To to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Januar 4, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Bendiks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Januar 4, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan bendix = fraj lauf e pa sad znas sta je a to je sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Januar 4, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan nije bendiks otvorio sam poklopac sa desne strane i izgleda da nema zupcanika onog najveceg na zamajcu ima jedan mali zupcanik do anasera pa nesto sto lici na lezaj pa drugi zupcanik pa opruga i to sve lepo iskoci kad zaverglam ali nema gde da ukopca taj zupcanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6104 Napisano Januar 4, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nije bendiks otvorio sam poklopac sa desne strane i izgleda da nema zupcanika onog najveceg na zamajcu ima jedan mali zupcanik do anasera pa nesto sto lici na lezaj pa drugi zupcanik pa opruga i to sve lepo iskoci kad zaverglam ali nema gde da ukopca taj zupcanik kako bre nema zupcanika?da ga nije neko mako ???pa valjda imas zupcanik na magnetu?????mislim trebao bi da ga imas ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Januar 4, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan nema znaci zupcanika na ovom najvecem delu evo nasao sam sliku na netu gde da nadjem zupcanik ili ceo ovaj deo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6104 Napisano Januar 4, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a ko ti ukrao stari zupcanik>???mislim kako si do sad palio motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 4, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan pa to je bendiks.. drugaru na apriliji se odsrafio veliki zupcanik koji je oko magneta pa nije mogao da uhvati bendiks .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 49 Napisano Januar 5, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno kako si palio motor do sada ako nisi imao onaj najveci zupcanik (ako si ga uopste i palio)? Bendiks i fraj lauf (nemacki) - free weel (eng.) nisu iste stvari. Na autu imas bendiks a nemas fraj lauf. Ja na motoru imam fraj lauf a nemam bendiks. nemam vremena za objasnjenje. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan uzeo sam ga u septembru,palio sam motor na gurku mislio sam da je anaser pokvaren i sad preko zime resio da ga malo sredim, namestim paljenje i ja skinem anaser on radi krenem dalje da rasturam i vidim da stoje zupcanici jedan do anasera i jedan do magneta i da to sve kad zaverglam lepo iskoci i okrece ali nema zupcanika na magnetu jer ima sanse da nadjem negde da skinem sa druge aprilie i da uzmem mere i napravim zupcanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6104 Napisano Januar 5, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa izgleda da je tu neko promenio paljenje na motoru to jest magnet,,jel imas ti regler na njemu i sve ostalo mislim jel ti puni akumulator ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan nisam siguran da ti fali neki deo meni se desila slicna situacija ali zbog otpustanja centralne matice na zamajcu to sam stego onako posteno i paljenje je proradilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan akomulator puni jer treba ovde neki zupcanik da bude ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 6, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan treba da bude zupcanik oko magneta.. i steze se sa 2 srafa da se drzi na magnetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Januar 6, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan jer ima posebno da se kupi zupcanik ? jer mogu da napravim zupcanik ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 6, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da ima .. pogledaj po oglasima ima tih aprilija u delovima pa nadji nesto.. mozda bi i moglo da se napavi ali tesko posto trebas da imas original pa da se po njemu napravi i to .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Mart 6, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan jer odgovara magnet od aprilie rs 125 isto je motor rotax 123 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Mart 6, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan ako je isto 123 odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Mart 6, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zupcanik na magnetu se ne srafi vec stoji na kajlama, cesto se desi da se pojede pa ga skinu. Verovatnije da ti magnet potice sa nekog drugog rotaxa recimo 122 sa nekog enduro motora bez anlasera. Inace mislim da Goras iz kragujevca ima par razvaljenih 123ki pa pitaj da ti proda samo zupcanik na magnetu (igrom slucaja sam mu poklonio svoj, na magnetu koji je okrenuo kajlu. GORAS 0641571517 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Mart 6, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan problem je sto sam ja nabavio zupcanik i nekako skinuo sa starog pokvarenog magneta ali je moj magnet dosta ostecen i ima lufta pa mora da se pravi biksna i da se greje, navlaci... i slucajno nabavim celu masinu od rs 125 http://www.ricardo.ch/accdb/viewItem.asp?IDI=530094866 koji je zakovao ali se nadam da je magnet isti i da valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Mart 7, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako je SEM paljenje pasuje sigurno, usput da ti kazem firma je iz svedske i propala je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...