Nimmin 6746 Napisano Jun 25, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ovde da iznosim svoje mišljenje o skuterima kao vrsti prevoznog sredstva, ali jedno im se svakako mora priznati: imaju rlativno dobru zaštitu od prskanja vode i sl. Nije mi strašno da pokisnem na motoru, nervira me kad se sav ušljiskam od neke bare na inače suvom putu ili u sred sunčanog dana potrefim ulicu koju su perači neposredno pre mog prolaska obilato zalili. Ono, mokre noge do članaka, uff. U pokušaju da takve situacije smanjim do minimuma, rešio sam da napravim štitnike za stopala. Materijal: tabla aluminijuma 40x30, 2mm, ocrtana po šablonu od kartona:, isečena, očišćena i savijena:, dodati alu držači koji su pričvršćeni pop nitnama:, pa sve to montirano preko skid plate-a a ispod šrafova koji ga drže: Ovako izgleda od napred: Sad samo da prestane kiša (a da se ne osuši asfalt) pa da probam. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 25, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Лепо смишљено и изведено! Само да га још потераш по барама и да јавиш утиске... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mu stoji,nadam se da ce resiti problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 156 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ostali motori, ali KLE valjda služi da bi se njime išlo po barama, blatu, vodi i sličnim terenima? ;-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Jun 25, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ma, jedno je kad planski sidjem sa puta u njive, a sasvim drugo kad me prednji točak zapljusne a pošao sam negde poslom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Jun 26, 2013 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maliratac 18 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sutomore Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Savršenstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 26, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgrunfovano. Mozda ces trebati dodati malo, a mozda neces. Ovo je sad v1.0. Ko zna gdje ce se zaustaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Jun 26, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Probao danas: radi! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Jul 8, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan Ali zato kada pokvasis stopala, nema vazduha da se brze osuse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Jul 8, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Poenta montiranja ovoga je i bila da se ne skvase noge. A vazduh ipak "ćarlija", za svaki slučaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan dobra fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lallo 9 Napisano Januar 31, 2014 U prolazu, 38 postova Motocikl: Honda Dominator trenutno. Nekada: Triumph Speed Twin 5T-1939,Lambretta 150-1961,BMW R25-1954 Prijavi odgovor kao problematičan Probao danas: radi! Svaka cast !!! Kad sam procitao naziv teme ,a naravno vidio sam samo ovo: "prerada KLE-a u skuter" pomislio sam kakva glupost. U stvari uradio si super stvar,i estetski je lijepo i kao sto kazes radi posao. Jos jednom, super ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma pravim i ja mojoj hondi keceljicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Februar 16, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako si vec sve ovo majstorisao da bi se zastitio od vode, zasto si cekao da prestane kisa da bi izum isprobao? I, kada vozis po kisi, obuj Fila papuce, lakse se podnosi kvasenje, a i brze se suse noge... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11954 Napisano Septembar 2, 2014 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Korisna stvarcica, stvarno nije lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brnio 84 Napisano Septembar 11, 2014 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast !!! Kad sam procitao naziv teme ,a naravno vidio sam samo ovo: "prerada KLE-a u skuter" pomislio sam kakva glupost. U stvari uradio si super stvar,i estetski je lijepo i kao sto kazes radi posao. Jos jednom, super ! +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 2, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ja bih stavio gumeni rub, za ne daj boze situaciju... pogotovu kad se vozi po offu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lallo 9 Napisano Octobar 2, 2014 U prolazu, 38 postova Motocikl: Honda Dominator trenutno. Nekada: Triumph Speed Twin 5T-1939,Lambretta 150-1961,BMW R25-1954 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis ako ti padne na nogu,ili tako nesto slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 3, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan da, imao sam priliku da vidim kako motor i bez zastite lomi nogu, tako da o tome bas ozbiljno treba razmisljati. mozda napraviti od plastike koja bi se uvila pod pritiskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lallo 9 Napisano Octobar 4, 2014 U prolazu, 38 postova Motocikl: Honda Dominator trenutno. Nekada: Triumph Speed Twin 5T-1939,Lambretta 150-1961,BMW R25-1954 Prijavi odgovor kao problematičan Ako gadno padnes,motor lomi sto sta,sta znam,mislim da nije toliko opasno.Spomenio si gumeni rub,ne vjerujem da bi to spaslo situaciju bas. Noga, ruka imaju pod toliko mjesta doci prilikom pada da ovo ne uvecava toliko mogucnost povreda. Najbolje je ne padati ,koliko se god to moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Octobar 10, 2014 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan ja bih stavio gumeni rub, za ne daj boze situaciju... pogotovu kad se vozi po offu Stvarno si odabrao adekvatni nick kad razmišljaš i o "ne daj boze" situacijama... Predlog potpuno ima smisla. Ipak, off više ne vozim (ostarilo se) a potencijalne povrede nastale ovim dodatkom bi samo malo produžile listu onih večitih pitanja: "zašto nisam imao deblje rukavice, zašto nisam taj dan nosio čizme, ...?" Razum će ipak prevladati pa se da za očekivati u dogledno vreme zamena odgovarajućim dodatcima izradjenim od plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...