bigbad86 825 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Motor je bas pre neki dan okrenuo na 40 000. Godiste `97 Registrovan pre par dana. Zadnja guma nova, prednja dobra. Lanac upolacen, ima dosta mesta za dotezanje. Uvezen iz nemacke, kupljen ovde na forumu od prvog vlasnika u Srbiji. Kod mene je 4 godine i presao sam za to vreme oko 20 000km. Od opreme ima produzene komande i to velike tako da motor nije preporucljiv za osobe ispod 180cm. Idealan za nekog dugajliju koji ne zeli vecu kubukazu. Registracija placena 9300 din Naslon za suvozaca, "rostilj" za pakovanje stvari iza naslona, futrolu za alat na viljusci, nosace bisaga, bisage od 27Litara Iron Horse (mada priznajem nisu bas u reprezentativnom stanju.) Motor pali radi ide. Nema povecane potrosnje goriva niti potrosnje ulja. Hladan pali kao i zagrejan. Radjeni samo redovni servisi. Mrlje od ulja ispod motora su od zameni na svim vozilima koje imam (2 auta i motor) a ne od curenja Ah da ima otvorenije aftermarket izduve, nerdjajuce 0642918686 Dusko 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Imam samo reci koje hvale taj motor. 2010 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 23, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Barabar sa Super Tenerama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1810 Napisano Jun 24, 2013 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 24, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelazis na R-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Najvise bih voleo na neku klasiku, naked sa old time izgledom (okrugli far) Eventualno neki enduro ako postoji neki koji nije ruzan. R nikad, ne umem ja to da vozim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Refresh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 28, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuke za motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 5, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja iskrena preporuka za kompletno stanje motora! Motor licno poznajem i znam kako je odrzavan do sada a i samoga vlasnika (bolesno pedantan kad je motor u pitanju) Zelim buducem vlasniku lepe kilometre na njemu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 9, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje. Moze zamena EVENTUALNO za nekog slabasnog kineza od 400 evra da preguram sezonu a ostalo da mi doplatite u kesu, treba nesto da zidam Al to sto treba da zidam ne znaci da mi se zuri tako da cena OSTAJE ISTA. Registrovan, pali radi ide Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 14, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Refresh, hvala lepo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 29, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, vozikam se po malo, motoric radi kao sat :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 2, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Prodato novom vlasniku u Lozovik/Velika plana. Nek ga sluzi kao i mene. Moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Avgust 2, 2013 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kajaces se, takav vise neces naci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...