Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem Kawasaki EN 500c `97 1900e

Recommended Posts

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Motor je bas pre neki dan okrenuo na 40 000.

Godiste `97

Registrovan pre par dana.

Zadnja guma nova, prednja dobra.

Lanac upolacen, ima dosta mesta za dotezanje.

Uvezen iz nemacke, kupljen ovde na forumu od prvog vlasnika u Srbiji. Kod mene je 4 godine i presao sam za to vreme oko 20 000km.

Od opreme ima produzene komande i to velike tako da motor nije preporucljiv za osobe ispod 180cm. Idealan za nekog dugajliju koji ne zeli vecu kubukazu. Registracija placena 9300 din :moto3:

Naslon za suvozaca, "rostilj" za pakovanje stvari iza naslona, futrolu za alat na viljusci, nosace bisaga, bisage od 27Litara Iron Horse (mada priznajem nisu bas u reprezentativnom stanju.)

Motor pali radi ide. Nema povecane potrosnje goriva niti potrosnje ulja. Hladan pali kao i zagrejan. Radjeni samo redovni servisi.

Mrlje od ulja ispod motora su od zameni na svim vozilima koje imam (2 auta i motor) a ne od curenja :P

Ah da ima otvorenije aftermarket izduve, nerdjajuce ;)

0642918686 Dusko

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Najvise bih voleo na neku klasiku, naked sa old time izgledom (okrugli far) Eventualno neki enduro ako postoji neki koji nije ruzan. R nikad, ne umem ja to da vozim :neznam:

• U prolazu, 48 postova

Moja iskrena preporuka za kompletno stanje motora! Motor licno poznajem i znam kako je odrzavan do sada a i samoga vlasnika (bolesno pedantan kad je motor u pitanju) :moto3:

Zelim buducem vlasniku lepe kilometre na njemu :zdravo:

Aktuelno i dalje. Moze zamena EVENTUALNO za nekog slabasnog kineza od 400 evra da preguram sezonu a ostalo da mi doplatite u kesu, treba nesto da zidam :takoje: Al to sto treba da zidam ne znaci da mi se zuri tako da cena OSTAJE ISTA. Registrovan, pali radi ide :)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja