MarkoMoto 807 Napisano Avgust 29, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Misliš 10/40...10/50 ne postoji... Postoji... ipone, castrol, motorex, ravenol, silkolene, motul... od skoro svih proizvodjaca Promenio Avgust 29, 2023 član MarkoMoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Avgust 29, 2023 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipao u Varadera Motul 7100 10-50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Avgust 29, 2023 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Proverite datum na tom shell ulju, ta je cena bila pre 3 god, onda su podigli za preko 100%... Ovo sa slike je prosle god bilo 1700din/lZnam sve, menjao prošle godine, sipao Shell i bilo duplo skuplje, zato sam i zapitkivao za detalje..Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Avgust 29, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, BokyBoy je napisao: Misliš 10/40...10/50 ne postoji... Ko to kaže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Avgust 29, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad ovo vidi @Krokodilo dobija temperaturu odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano Avgust 30, 2023 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Баш мерио, хладан ко шприцерSent from my SM-N960F using Tapatalk 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17224 Napisano Avgust 30, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2394 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, MarkoMoto je napisao: Postoji... ipone, castrol, motorex, ravenol, silkolene, motul... od skoro svih proizvodjaca Hvala za info druže...pričao sam o Shell Advence Ultra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22203 Napisano Avgust 30, 2023 Integrisan, 9561 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upravo uslikao, Shell Kg.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17224 Napisano Avgust 30, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2394 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, N.F.S. je napisao: Upravo uslikao, Shell Kg.. Jbg mene mrzelo da slikam u BGu, bio u opremi, a nisam gledao ni datum... Sad svi trk na Shell na NBG i ako je ok, kupuj sveeee! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10383 Napisano Avgust 30, 2023 (promenjeno) Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Čitam temu,setih se... Upavo fotografisao... Sipao na 37000km,malo pre pogledah 43530km,a ono stoji kako stoji. Nije "prženo",ne radim to,voženo sa osećajem,trpelo jeste i vruće i hladne uslove,maltretiranje menjača po ROM,potvrđuje @bajker71,izgleda da nije copy...I prodavcima se desi ubačen "špijun" od kopije,pa kom' se zalomi. Cena 1500din./L. Promenio Avgust 30, 2023 član shoyyka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Avgust 30, 2023 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Katana je i projektovana za 10w50, ostale gradacije su došle da se popuni ponudaПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano Avgust 30, 2023 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ta Shell pumpa na NBG ,gde je sredom popust na ulje, ova? Google мапе WWW.GOOGLE.RS ★★★★★ · Бензинска пумпа Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Avgust 30, 2023 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 30, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, BokyBoy je napisao: Jbg mene mrzelo da slikam u BGu, bio u opremi, a nisam gledao ni datum... Sad svi trk na Shell na NBG i ako je ok, kupuj sveeee! nešto je tu jako sumnjivo,možda si loše video ili su oni pogrešno napisali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17224 Napisano Avgust 30, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2394 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, sasa ns 1 je napisao: nešto je tu jako sumnjivo,možda si loše video ili su oni pogrešno napisali Brate, nisam lud ni corav, piše 1050 din, ja pitao kojim danom je popust na ulje, kažu sredom 30%, rekoh koliko to onda izadje, kaže čovek oko 700 dinara...tačnije 735. Ajde neka se javi neko ako je bio da sad ne palim kola da idem do pumpe da vam slikam i pokažem. Promenio Avgust 30, 2023 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć sipam benzin na Shell-u na NBGu, vidim Shell Advence Ultra (puna sintetika) 1050 din, sredom popust 30%, izadje oko 700 din.Mislim da je to Best bay Ja sam isto nisanio ulja kada su na popustu, a onda provalim da je u Oil Shopu to redovna cijena Sell-ovih ulja. Pretpostavljam da je i u drugim radnjama tako, a ovi na pumpama kao daju neki popust dok nas zapravo sure.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Avgust 31, 2023 Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bigor je napisao: Ja sam isto nisanio ulja kada su na popustu, a onda provalim da je u Oil Shopu to redovna cijena Sell-ovih ulja. Pretpostavljam da je i u drugim radnjama tako, a ovi na pumpama kao daju neki popust dok nas zapravo sure. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Oil shop je skuplji svakako i nema Shell moto ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema ja licno kupovao, oni su uvoznici za Castrol ali imaju i ostala ulja, prodaju i auto dijelove, stalno visim kod njihПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Avgust 31, 2023 Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Vidim na sajtu nemaju. Bio sam pre mesec dana zadnji put !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Icu ovih dana opet kod njih, pa cu slikati. Ja za auto kupujem kod njih Sell i filtere. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano Avgust 31, 2023 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan MANNOL му е мајката колегееSent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam kupio za auto ali se zapricah i ne pitah za motocikle, a planirao sam i toПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17224 Napisano Avgust 31, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2394 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću u auto da sipam Mannol OEM Opel 5/40 i onaj Ester aditiv, valjda neće ništa da mu škodi... Iako sam bio prezadovoljan sa Valvoline Max Life i Shell Helix Ultra do sada ali ću da probam Mannol. Ko je gen.zastupnik u BGu, nisam video? Promenio Avgust 31, 2023 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Avgust 31, 2023 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Krokodilo je napisao: MANNOL му е мајката колегее Sent from my SM-N960F using Tapatalk Šta bi mi od Mannola preporučio za Yamahu MT 07 2015 g., euro 3 ? Prešla gotovo 80t km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...