shoyyka 10150 Napisano Decembar 26, 2020 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, ZEMZEM je napisao: Nisam to znao, ja od prošle godine sipam SILKOLENE PRO 4 i nastavljam sa njim do daljnjeg. Mislim da ću to ulje probati sledeće... ja samo Motul kao da mi plaćaju... doduše TDM nije ga ni kap trošio...za ovaj ke vidime... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 26, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je sve ok sa banditom nece trositi, meni vec treca zamena ulja nije gram potrosio 2007 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Decembar 26, 2020 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, filipfg je napisao: ako ti je sve ok sa banditom nece trositi, meni vec treca zamena ulja nije gram potrosio 2007 god. Koje je unutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2517 Napisano Decembar 26, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, shoyyka je napisao: Mislim da ću to ulje probati sledeće... ja samo Motul kao da mi plaćaju... doduše TDM nije ga ni kap trošio...za ovaj ke vidime... Ja sam sa Ipon uljem bio zadovoljan po pitanju rada menjača od početka do kraja. Motul 7100 lepo radi menjač ali mi se čini da posle 3K km postaje malo grublji i zato sam prešao na Silkolene pa da ga testiram 3-4 zamene bar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 26, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, shoyyka said: Koje je unutra? Motorex 10W40 ful sinktetika... 4000din je 4L, stvarno ne zelim da placam preko toga iz principa koliko nas deru na uljima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 26, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel to motorex formula jel ova u motolendu 4600 ,ali to je polusintetika ali sigurno dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKO9966 20 Napisano Januar 24, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Glogovac (Jagodina) Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija sa Elf uljima? Profaco sajt vise ne radi, na Guglu pise da je radnja trajno zatvorena? Nigde ne nadjoh Moto 4 Road 10W-40... Promenio Januar 24, 2021 član MARKO9966 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 24, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, MARKO9966 je napisao: Kakva je situacija sa Elf uljima? Profaco sajt vise ne radi, na Guglu pise da je radnja trajno zatvorena? Nigde ne nadjoh Moto 4 Road 10-W40... Nema vise nigde Elf moto ulja, na našu žalost... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKO9966 20 Napisano Januar 24, 2021 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Glogovac (Jagodina) Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Joj muko šta sad da sipam Mašina mi najbolje prede sa ovim uljem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Januar 24, 2021 (promenjeno) Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, MARKO9966 said: Joj muko šta sad da sipam Mašina mi najbolje prede sa ovim uljem... Probaj naci novi Total, to bi trebalo da je manje vise isto. Meni je isto radio vrh sa ovim uljem, cak i sada radi pred zamenu. Ja sam uzeo Petronas da probam. Promenio Januar 24, 2021 član Motorcyclist 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKO9966 20 Napisano Januar 24, 2021 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Glogovac (Jagodina) Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Motorcyclist said: Probaj naci novi Total, to bi trebalo da je manje vise isto. Meni je isto radio vrh sa ovim uljem, cak i sada radi pred zamenu. Ja sam uzeo Petronas da probam. Sad bas izlistah temu, njega cu i da pazarim, nadam se da ce biti ok. Steta za Elf, ostade mi litar nenacete flase, taman kao uspomena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Januar 24, 2021 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, MARKO9966 said: Sad bas izlistah temu, njega cu i da pazarim, nadam se da ce biti ok. Steta za Elf, ostade mi litar nenacete flase, taman kao uspomena Dobro ce ti doci za dosipanje ako zafali i slicno. I da mogu se mesati ulja za to se ne cimaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano Januar 29, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, imam skoro ceo litar Motula 5100, kupio sam 4l zbog toga sto u moj motor staje 3,1l. Otvoreno je pre dve godine nakon toga uredno zatvoreno i ostavljeno. Moje pitanje glasi smem li koristiti to ulje i kupiti 3l, ili je bolje da ponovo uzmem 4l? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 29, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da smes, pa ko garantuje da ono koje ces sutra kupiti nije vec stajalo godinu-dve-tri na polici u magacinu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano Januar 29, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio, u startu 1500 din manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 29, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da uzmeš 3 nego 2 lite.Taman ćeš da potrošiš celu staru litru a to što fali 1 deci nema nikakve veze.Jedimo ako ne trena za dosipanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano Januar 30, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nece stici, staje tacno 3,1l. Ako uzmem 2l to je malo. A inace 2 sezone sam vozio sa tim uljem i nije ga trosio, iskren da budem nisam ni presao puno. Razmisljao sam da promenim marku ulja ali zbog ovog ‘viska’ cu ostati na starom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 300 Napisano Januar 30, 2021 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Promeni marku, samo uzmi istu gradaciju ulja, taj jedan deci dospi od tog motolu a 3L sipaj tog drugog ulja koje ces kupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 30, 2021 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Honda CB-500 ne troši ulje ni kad probušite rupu u karteru. Taj 1dcl nikome i ničemu neće nedostajati. Nema potrebe da menja marku ulja zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16347 Napisano Januar 30, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2311 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Zlatko LA je napisao: staje tacno 3,1l. U CB500 3,1L ulja jbt? U 12-icu 2,8L... Tako sam i ja, bilo u njemu prošle sezone 300V, kupio 4L, ostao ceo litar, sad kupio 2L 7100 I dolio 0,9L 300v... Samo sam poboljšao karakteristike 7100 Promenio Januar 30, 2021 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano Januar 30, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja verovao ali tako je kako je. Cudna neka masina, voli da se kupa u ulju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 30, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zlatko LA je napisao: Nisam ni ja verovao ali tako je kako je. Cudna neka masina, voli da se kupa u ulju. U FJR1300 ide ravno 4L ulja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 30, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Posle Yamahe Thundercat i njenih idealnih 2,9l ulja, sa Nindzom i njenih 3,3li sam opet na starom sistemu kupovine ulja,, prvi put 4l pa sledeca 2x samo 3l zbog viska koji ostane iz prve ture, jaaako bitno je da se ulje i filter redovno menjaju i da se sipa tacno koliko fabrika kaze, ni manje ni vise. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Januar 30, 2021 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: U CB500 3,1L ulja jbt? U 12-icu 2,8L... Tako sam i ja, bilo u njemu prošle sezone 300V, kupio 4L, ostao ceo litar, sad kupio 2L 7100 I dolio 0,9L 300v... Samo sam poboljšao karakteristike 7100 Takodje me je to cudilo zasto u potpuno suv gpz ide 3,4l dok eto u 12cu 2,8l... Isto sto za 498ccm treba akumulator od 14Ah a na vece kubikaze cesto manje... valjda zbog 2 cilindra i teskih delova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 30, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Motorcyclist je napisao: Takodje me je to cudilo zasto u potpuno suv gpz ide 3,4l dok eto u 12cu 2,8l... Poredis babe i zabe, ako u potpuno suv Gpz ide 3,4 l onda pri obicnoj zameni ide sigurno 4,5 dl manje, isto tako ako u Zx12 pri obicnoj zameni ide 2,8l onda u potpuno suvog ide jos 4,5dl vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...