Elmilorad 243 Napisano Maj 4 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi se ponašalo ovo ulje Mannol ceramic ultra 5w40 u Hondi 2.0 vtec (agregat k20)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3061 Napisano Maj 4 Ne silazi, 5140 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi se ponašalo ovo ulje Mannol ceramic ultra 5w40 u Hondi 2.0 vtec (agregat k20)?Ја га терам у CRV v - tec, Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3061 Napisano Maj 4 Ne silazi, 5140 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ово зна на -5 и ниже зими да завергла спорије, зато овог пута иде 0 - 40. Мада ништа чудно да ми је и акумулатор са умањеним капацитетом. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 382 Napisano Maj 4 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Начелно свугде где је суви варијаторски пренос може ауто уље.Sent from my SM-G998B using TapatalkA ako je moto ulje, isključivo JASO MB. Neće mu biti ništa ni od MA/MA2, ali tepi bespotrebno veće trenjeПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 382 Napisano Maj 4 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Начелно свугде где је суви варијаторски пренос може ауто уље.Sent from my SM-G998B using TapatalkA ako je moto ulje, isključivo JASO MB. Neće mu biti ništa ni od MA/MA2, ali tepi bespotrebno veće trenjeПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 875 Napisano Maj 4 (promenjeno) Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Elmilorad said: Kako bi se ponašalo ovo ulje Mannol ceramic ultra 5w40 u Hondi 2.0 vtec (agregat k20)? Deluje ok, i bas dobra cena, A3/B4, VW 502/505, nema sta - solidno. Pogledaj i TOTAL QUARTZ 9000 5W40. Davno ga je Tigar uvozio, pa sam slucajno poceo s njim jer je cena jako dobra za 4/5L pakovanje. Vozim 1.8T 20V turbo benzinca jos od ranih 2000ih i to ulje oduvek sipam- auto tjuniran na ozbiljnu snagu, 2.5X od fabricke snage. Vozim i na navaku s tim uljem... (menjam cesce, od 5-10K, 30e je 5L, 4L oko 25e). Promenio Maj 4 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 191 Napisano Maj 4 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Nightrider Zznam decka,ionako sam vec trebalo da odem do njegove radnje Ali zbog praznika nisam stigao,vec uveliko sutra planiram da idem pa cu videti sta I'ma.koliko sam video na njivom sajtu ne postoji zvanicni uvoznik za Srbiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3061 Napisano Maj 5 Ne silazi, 5140 postova Prijavi odgovor kao problematičan Синтетика за ауто минимум 10 000, иначе уопште је не стављам.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3785 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 450 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, BokyBoy je napisao: Drugar sipao Mannol moto 10/50 u K1200s, bemdza samo sapuce, 5l-2700din... I ja sipao nedavno Mannol 10w50 u moj CBR... pesma. Menjač stvarno radi super i mekan je i dok je hladan, a agregat mi radi lepo sa bilo kojim uljem, ne mogu da primetim neke razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3061 Napisano Maj 5 Ne silazi, 5140 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sipao nedavno Mannol 10w50 u moj CBR... pesma. Menjač stvarno radi super i mekan je i dok je hladan, a agregat mi radi lepo sa bilo kojim uljem, ne mogu da primetim neke razlike.Хонда је тоSent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11645 Napisano Maj 5 Ne silazi, 2520 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno nece sa istim uljem isto da rade Honda i neka kineska krdza. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24206 Napisano Maj 5 Integrisan, 10127 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Krdza premine i sa dobrim uljem, Honda radi samo da je mrsno! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19140 Napisano Maj 5 Integrisan, 5813 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, AndjeoPakla said: I ja sipao nedavno Mannol 10w50 u moj CBR... pesma. Menjač stvarno radi super i mekan je i dok je hladan, a agregat mi radi lepo sa bilo kojim uljem, ne mogu da primetim neke razlike. Kod mene je 10-40w, menjac radi ok, nije nesto preterano mekan sad ali mozda je to samo Suzuki? Prvi put vozim ne znam kakvi su im menjaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 382 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Tacno nece sa istim uljem isto da rade Honda i neka kineska krdza.Honda radi i na svinjsku mas' Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24206 Napisano Maj 5 Integrisan, 10127 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka ostare malo ove reciklaze sto se valjaju trenutno svuda, da vidimo za 20god hoce li i sraf ostati... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djavo Nemirni 42 Napisano Maj 5 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Za Kawasaki sam dobio bocu Eneos sintetičkog ulja od prethodnog vlasnika, stoji u priručniku za održavanje da ga je fabrika preporučila i njega ću da kupujem nadalje. Za Trevisa (50cc 2T skuter) sam malo eksperimentisao. Krenuo sam sa dvotaktnim Eneosom koji sam kupio u Motoringu kad i njega, zatim Motul Scooter Expert 2T mesecima unazad (uzimam u Lav Autu). Nedavno sam bio službeno u Banja Luci i kad smo stali u Modriču, kupio sam dvotaktno ulje rafinerije Modriča, više kao suvenir jer sam veliki poštovalac lika i dela Bore Majstorovića. Kad istrošim Motul iz rezervoara (karburator automatski meša), sipaću ovo iz Modriče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 382 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ako voziš "cvaju", i ako te ne mrzi, mešaj sam ulje i gorivo. Karburator ne meša ulje u benzin, već postoji mala pumpa, koja ako crkne, ode cvaja u Honduras. Ja u moje motoriće mućkam svojeručno. PS: ako je već Motul, bolji je 710 2T od tog Skuter Expert-aПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3061 Napisano Maj 5 Ne silazi, 5140 postova Prijavi odgovor kao problematičan А шта, да не прди од Модриче случајноSent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3061 Napisano Maj 5 Ne silazi, 5140 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za Kawasaki sam dobio bocu Eneos sintetičkog ulja od prethodnog vlasnika, stoji u priručniku za održavanje da ga je fabrika preporučila i njega ću da kupujem nadalje. Za Trevisa (50cc 2T skuter) sam malo eksperimentisao. Krenuo sam sa dvotaktnim Eneosom koji sam kupio u Motoringu kad i njega, zatim Motul Scooter Expert 2T mesecima unazad (uzimam u Lav Autu). Nedavno sam bio službeno u Banja Luci i kad smo stali u Modriču, kupio sam dvotaktno ulje rafinerije Modriča, više kao suvenir jer sam veliki poštovalac lika i dela Bore Majstorovića. Kad istrošim Motul iz rezervoara (karburator automatski meša), sipaću ovo iz Modriče.Иначе видим "претррао" си са екпериментомSent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3061 Napisano Maj 6 Ne silazi, 5140 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za Kawasaki sam dobio bocu Eneos sintetičkog ulja od prethodnog vlasnika, stoji u priručniku za održavanje da ga je fabrika preporučila i njega ću da kupujem nadalje. Za Trevisa (50cc 2T skuter) sam malo eksperimentisao. Krenuo sam sa dvotaktnim Eneosom koji sam kupio u Motoringu kad i njega, zatim Motul Scooter Expert 2T mesecima unazad (uzimam u Lav Autu). Nedavno sam bio službeno u Banja Luci i kad smo stali u Modriču, kupio sam dvotaktno ulje rafinerije Modriča, više kao suvenir jer sam veliki poštovalac lika i dela Bore Majstorovića. Kad istrošim Motul iz rezervoara (karburator automatski meša), sipaću ovo iz Modriče.Иначе Модрича је одлично уље за сва возила. Рецимо мој Свифт са сва уља која сам пробао(а моји експерименти су окрутни, веруј) штраче на хидрауличне подизаче на прво паљење, са Модричом 5 - 40 штама. И то од почетка до краја интервала за промену. Тако да......Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3061 Napisano Maj 6 Ne silazi, 5140 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tacno nece sa istim uljem isto da rade Honda i neka kineska krdza.Зато кад је крш у питању, није мерило дали је уље добро или не. А ти са таквим моторима, њима је уље највише криво.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3061 Napisano Maj 6 Ne silazi, 5140 postova Prijavi odgovor kao problematičan Па мајсторчине у сервису да би спасили главу увознику мислечи да је "злато све што сија" 1000000% синтетик. Па пластични зупчаници од лоше пластике на уљној пумпи или балансере изгубе мекочу и претворе се у "фибер", па звук сличан пролупане радилице. Па кавге, незадовољство.......Циркус МедраноSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14276 Napisano Maj 6 Integrisan, 7798 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam čitao da je Modriča imala (valjda još uvek ima) odlična bazna ulja. Mada pisali smo o tome, pa i FAM-u da to nisu loša ulja kao što ljudi misle. Isto tako pumpadžijska ulja, ima odličnih zaista što je Expandable u par navrata tvrdio. LuKoil Luxe 5W40 sintetik, OMW Premium 5W40, itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3061 Napisano Maj 6 Ne silazi, 5140 postova Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam čitao da je Modriča imala (valjda još uvek ima) odlična bazna ulja. Mada pisali smo o tome, pa i FAM-u da to nisu loša ulja kao što ljudi misle. Isto tako pumpadžijska ulja, ima odličnih zaista što je Expandable u par navrata tvrdio. LuKoil Luxe 5W40 sintetik, OMW Premium 5W40, itd.То су године искуства и знања, само је име социјалистичко па "јебе" стварSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 191 Napisano Maj 6 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno Fuchs silkolene pro4 XP,u Nisu 299 shop Ledena stena,1440 dinara litar,sve preporuke za decka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...